Resmen kanuni hakkınızı kullanmanızı engelleyip sizini dolandırmışlar. Yüzünüzü silip bismillah diyorsunuz. Ellerindeki ürünün stoku yoksa size üst modelini vermek ile yükümlüler ama size bu hakkınızı bile söylemeden %20 değer kaybı yaşamanıza sebep olmuşlar.

Hocam Hepsiburada satıcıdan laptop aldım. Ürün tam garantisi bittiği zaten bozuldu. Çalışıyor ama ekranı gelmiyordu.

Hepsiburada'ya yazdım. Servis attilar ve gönderdim meğerse ücretli servismiş.

Adından laptopu kaybettiler ve Hepsiburada hiç ilgilenmedi. 3 ay laptop ortada yoktu. Bir de beni arayıp bulun diyorlardı.

THH'ye şikayet ettim tüm konuşmaları yazışmaları vs attım. Sonucunda Hepsiburada haklı çıktı 🤗

Laptopu kendim buldum bu arada 3 ay boyunca Hepsiburada bulamadı.

Sorun da şurada attıkları servisin ismi ile numarası farklı servisler. Böyle bir saçmalık yaşadım. Laptop ise garanti bittiğiyle kaldı elimde.

Artık Hepsiburada'dan hiçbir şey almıyorum.

Hocam Hepsiburada satıcıdan laptop aldım. Ürün tam garantisi bittiği zaten bozuldu. Çalışıyor ama ekranı gelmiyordu.

Adından laptopu kaybettiler ve Hepsiburada hiç ilgilenmedi. 3 ay laptop ortada yoktu. Bir de beni arayıp bulun diyorlardı.

THH'ye şikayet ettim tüm konuşmaları yazışmaları vs attım. Sonucunda Hepsiburada haklı çıktı 🤗

Sorun da şurada attıkları servisin ismi ile numarası farklı servisler. Böyle bir saçmalık yaşadım. Laptop ise garanti bittiğiyle kaldı elimde.

Çalışanları gerçekten bilgisiz, keşke size öncesinde ücretli servis olduğunu söyleselerdi ama siz ücretli servis olduğunu bile bile gönderdiyseniz kötü olmuş keşke araştırıp kendiniz bulsaydınız. Bende umudu kesmiştim SMS infocommdan ve ücretli servis arayışına girmiştim, bu işi adamakıllı yapan yer bulmak zor gerçekten, neyse ki gerek kalmadan sorun çözüldü. Bu işin en iyi hizmetini veren amazondur. Arkadaşım 11kya BenQ Zowie 2018 üretimi monitör aldı ama ürünü göndermediler, ürün 1,5 hafta boyunca hazırlanıyorda kaldı ve sonrasında stok yok deyip 100 TL'lik kod verdiler, arkadaşım THH'ye başvurdu ve aynı özelliklere sahip 22klk monitör için çabaladı ve 11k bakiye tanımladılar arkadaşıma, kısacası 22K'lık BenQ Zowie 240 Hz monitörü 11kya almış oldu.

Garantisi biten ürünün servisinin ücretsiz olma imkanı yok ki zaten? Laptop'un servise gönderilmesi ise kargo firması ile sizi ilgilendiren bir durum.

"Sorun da şurada attıkları servisin ismi ile numarası farklı servisler" burada demek istediğinizi anlamadım ama haklısınızdır. Ülkedeki bütün müşteri temsilcileri home-office çalışan bilgisiz insanlar olduğu için yaşadığınız sıkıntıları anlıyorum.

Garantisi biten ürünün servisinin ücretsiz olma imkanı yok ki zaten? Laptop'un servise gönderilmesi ise kargo firması ile sizi ilgilendiren bir durum.

"Sorun da şurada attıkları servisin ismi ile numarası farklı servisler" burada demek istediğinizi anlamadım ama haklısınızdır. Ülkedeki bütün müşteri temsilcileri home-office çalışan bilgisiz insanlar olduğu için yaşadığınız sıkıntıları anlıyorum.
Hocam yanlış yazmışım. Tam garantisi biterken bozuldu. Bu olaylardan sonra Huawei ile görüştüm keşke bize gönderseydiniz dediler.

Şimdi olay şu; Hepsiburada satıcısından aldım ve bana bir servis ismi ve numarası verdiler. Ancak servis A iken numara B firmasının numarası.

Ben A'ya gönderdim derken bilmediğim bir yere gönderiyorum. Onlar ise ücretli servismiş. Hepsiburada'nın haberi yokmuş sözde. Ayrıca gönderdiğim yer çok uzun zaman önce Huawei servisini bırakmış ama Hepsiburada bunu güncellememiş.

Ben laptopu geri istediğimde olaylar çıktı ve kayboldu. Hepsiburada şahsi görüşüm suçlu çünkü bana bambaşka şeylerin adını ve numarasını veriyor. 3 ay boyunca ise oyalıyor.

Arayarak gönderdiğim yere sonradan ulaşamıyorum. Hatları sürekli meşgul çalmaya başladı. Farklı numaralar ile denedim hep aynı. Hepsiburada'ya anlatıyorum tamam biz ulaşacağız diyorlar.

5 gün sonra mesaj geliyor Hepsiburada diyor ki siz arayın. Ulan ben zaten ulaşamadığım için senden istiyorum?

Baya bu olay uzadı en üst kişilerle görüşmeye başladım. Telefonla dalga geçer gibi ulaşamıyoruz siz deneyin diyor. Anlatıyorum tekrardan evet diyor. Yapacak bir şey yok. EEE dedim? Yapacak bir şey yok derken? Sonra bunlar yine ilgileneceğiz dediler ancak hiç bir şey çıkmadı. İstanbulda ki tüm servisleri aradım ve bir şekilde buldum kendim.