Merhabalar, daha önce kartın fanları ile ilgili bir konu açmıştım. Fanları buldum, temin ettim, değiştirdim. Ancak sanıyorum ki artık hem termal pad'ler hem de termal macunu eskidiği için onların da değişmesi gerekiyor. İnternette 2.0 mm olduğu yazıyor, daha önce değiştiren ve kalınlığını bilen arkadaşlar pad ve termal macun önerisinde bulunabilirlerse sevinirim. PTM 7950 söyleyecek olursanız araştırdım ama satan bir yer bulamadım. MX6 sanırım en iyi tercih olarak görünüyor şu anda. Önerilerinizi bekliyorum.
Arctic TP-3 ile Thermal Grizzly minus buldum hangisi almak daha mantıklı sizce? Arctic 1.0mm ama 2 adet üst üste koyulabiliyor mu? Thermal Grizzly'i de bilmediğim 3. taraf bir satıcı satıyor ürün orijinal mi değil mi bilmiyoruz.
Thermal Grizzly linkini koymuştum ama kaydetmemiş.
Güncelleme: Kartın hem macununu hem de termal padlerini yeniledim. Sıcaklıklarda çok iyi bir düşüş yaşandı. Thermal Grizzly Minus Pad Pro kullandım pad olarak, macun olarak da MX6 kullandım.
Arctic TP-3 ile Thermal Grizzly minus buldum hangisi almak daha mantıklı sizce? Arctic 1.0mm ama 2 adet üst üste koyulabiliyor mu? Thermal Grizzly'i de bilmediğim 3. taraf bir satıcı satıyor ürün orijinal mi değil mi bilmiyoruz.
Thermal Grizzly linkini koymuştum ama kaydetmemiş.
Güncelleme: Kartın hem macununu hem de termal padlerini yeniledim. Sıcaklıklarda çok iyi bir düşüş yaşandı. Thermal Grizzly Minus Pad Pro kullandım pad olarak, macun olarak da MX6 kullandım.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: