Mümkün hocam ki 4070 Ti 5070 dengi. 5070 Ti ile aynı fiyatta fakat 5070 Ti neredeyse 4080'e denk.

Eki Görüntüle 181699

Eki Görüntüle 181700

Bu fark genelde stok azlığından oluyor ama bende satıcıyım mesela stoku azalan üründe yok satmamak için fiyat artışına gidiyoruz. Ürün var olsun ismimiz olsun ama satmayalım önemli değil. Ayrıca dediğiniz mantık da bunun ucu bucağı yok ki :D. Her sene bir sonraki seneyi bekleyelim. 2 kartı satıp yeni alacağın kartta AMD ise FSR4 NVIDIA ise DLSS4 kazancın olacak.

Bu fark genelde stok azlığından oluyor ama bende satıcıyım mesela stoku azalan üründe yok satmamak için fiyat artışına gidiyoruz. Ürün var olsun ismimiz olsun ama satmayalım önemli değil. Ayrıca dediğiniz mantık da bunun ucu bucağı yok ki :D. Her sene bir sonraki seneyi bekleyelim. 2 kartı satıp yeni alacağın kartta AMD ise FSR4 NVIDIA ise DLSS4 kazancın olacak.

Hocam bu fiyatlar niye fu*uş? (!) :rofl: .

İşte bu yüzden açıkçası 2 nesil de bir atlamayı tercih ediyorum mesela bu dönem 2060 kullanıyordum 4060 neredeyse bedavaya geldiği için 4060'a geçtim ki bence 5000 serisi aşırı vasat bir seri 2000 serisi gibi NVIDIA'nın yeni özellikleri test ettiği beta kartı gibi çıkış yaptı en azından 6000 serisi ile falan değişirim diye düşünüyorum en azından alt modeller ucuzlar acelemde yok zaten.

İşte bu yüzden açıkçası 2 nesil de bir atlamayı tercih ediyorum mesela bu dönem 2060 kullanıyordum 4060 neredeyse bedavaya geldiği için 4060'a geçtim ki bence 5000 serisi aşırı vasat bir seri 2000 serisi gibi NVIDIA'nın yeni özellikleri test ettiği beta kartı gibi çıkış yaptı en azından 6000 serisi ile falan değişirim diye düşünüyorum en azından alt modeller ucuzlar acelemde yok zaten.

Ha tabii orası öyle ama güncelde kalmamanın zararlarını gördüğümden diyorum. Belki aynısı değil ancak zamanında iPhone 11 almıştım 15 çıkana kadar değişmedim. Ya dedim ki değişeyim artık şu telefonu amannn nere değişiyorsun. Fiyatlar dillere destan olmuş ama her 12 13 14 şeklinde gitseydim bu duruma kalmazdım. Soluğu Xiaomi de aldım :D.

Ha tabii orası öyle ama güncelde kalmamanın zararlarını gördüğümden diyorum. Belki aynısı değil ancak zamanında iPhone 11 almıştım 15 çıkana kadar değişmedim. Ya dedim ki değişeyim artık şu telefonu amannn nere değişiyorsun. Fiyatlar dillere destan olmuş ama her 12 13 14 şeklinde gitseydim bu duruma kalmazdım. Soluğu Xiaomi de aldım :D.

Bizde kaçak Xiaomi'ciyiz hocam boş ver en iyisi :D yani açıkçası şu an şöyle yapacağım gibi 4060 satıp kulaklık ve anakartı halledeceğim çünkü sistemle bu tipte bir şeyi AliExpress anakart ile kullanmak çok sağlıklı gelmedi.

Bizde kaçak Xiaomi'ciyiz hocam boş ver en iyisi :D yani açıkçası şu an şöyle yapacağım gibi 4060 satıp kulaklık ve anakartı halledeceğim çünkü sistemle bu tipte bir şeyi AliExpress anakart ile kullanmak çok sağlıklı gelmedi.

Kesinlikle tabii oda olur. Ya sen bir şeyler alda kenarda boşa durup değer kaybetmesin :D.

Uzun zamandır ortak işler yaptığımız bir şirketten parçalarına ayırmam ve ölçüp dijitale aktarmam için ASUS ROG STRIX RX 6700 XT gönderildi ve işimi bitirip cihazı kapattım, bende kalabileceğini belirttiler. Sistemimde halihazırda daha yeni nesil olan ASUS Dual 4060 V2 OC Edition var fakat 6700 XT'ninde VRAM ve kas gücü olarak canavar olduğu gerçeği var ayrıca kasa olarak da çok daha iyi bu yüzden çok arada kaldım. Uzun ömürlülük açısından frame generation ve yazılım stabilliği gibi teknolojiler mi ağır basar yoksa saf güç ve VRAM avantajı mı ağır basar? Ona göre bu 2 karttan 1'ini fazlalık olduğu için elimden çıkaracağım :D

Bazı testlerde yaptım yaşadığım en büyük sorun render testiydi RTX 4060 hep sabit bir süre alırken 6700 XT, 4060'a göre ya çok geride ya da biraz ileride bir süre alıyordu. Fakat heaven Benchmark'da saf güç olarak da ezip geçiyor.

Eki Görüntüle 181592

Eki Görüntüle 181593

Eki Görüntüle 181589
2Kda her türlü 6700xt öne çıkıyor hem de nvdia kartlar 2. Elde daha pahalıya gidiyor diyr biliyorum