10 gün kadar önce, Palit RTX5070 almıştım. FPS kilitlenmesi ve kartın üzerindeki bariz belli olan beyaz lekelerden kaynaklı iade etmiştim. ASUS Dual RTX5070 OC modelini aldım. Tercihim yerinde mi? Sizlere de danışmak istedim.
Detaylar
Kim cevapladı?Bu fiyata alınacak bir kart değil 5070. 9070 XT çok daha iyi, AMD olmaz diyorsanız bunu da alabilirdiniz:10 gün kadar önce, Palit RTX5070 almıştım. FPS kilitlenmesi ve kartın üzerindeki bariz belli olan beyaz lekelerden kaynaklı iade etmiştim. ASUS Dual RTX5070 OC modelini aldım. Tercihim yerinde mi? Sizlere de danışmak istedim.
Bu fiyata alınacak bir kart değil 5070. 9070 XT çok daha iyi, AMD olmaz diyorsanız bunu da alabilirdiniz:
Hocam fazla vermeyi göze aldım. Palit'te bu sorunu yaşadım. Aynısı olur diye tüm markaların dışında bunu tercih ettim.
ASUS'ta sorun olmayacak diye bir kaide yok hocam. GPU aynı GPU, sadece soğutma sistemi farklı. Ayrıca Türkiye'deki en kötü servislerden birisi ile çalışıyor ASUS. (ServisPoint)Hocam fazla vermeyi bilerek göze aldım. Palit'te bu sorunu yaşadım. Aynısı olur diye tüm markaların dışında bunu tercih ettim.
ASUS'ta sorun olmayacak diye bir kaide yok hocam. GPU aynı GPU, sadece soğutma sistemi farklı. Ayrıca Türkiye'deki en kötü servislerden birisi ile çalışıyor ASUS. (ServisPoint)
Herkesin üründen memnun olduğunu görünce aldım.
Yani karar sizin, gereken şeyleri söyledim ben. Bu durumda yapacağınız en mantıklı hareket, iade etmeniz. O fiyatın GPU'su değil 5070. Sizin için söylüyorum.
Yani karar sizin, gereken şeyleri söyledim ben. Bu durumda yapacağınız en mantıklı hareket, iade etmeniz. O fiyatın GPU'su değil 5070. sizin için söylüyorum.
O fiyatın GPU'su değil derken, konuyu biraz açar mısınız? Tamam klasik 5070'lerden pahalı kabul ediyorum. Ayrıca AMD kullanmayı düşünmüyorum.
Yani RTX 5070'in ederi 32-33 bin TL. Performansı belli, 9070 XT alsanız hem fazladan VRAM ve 5070 Tİ ile denk bir kart almış olacaksınız. AMD istemiyorsanız PNY'ye bakın. Ki, aldığınız model Gaming X veya ROG gibi tepe model bir kartta değil. Ortalama soğutmaya sahip bir model.O fiyatın GPU'su değil derken, konuyu biraz açar mısınız? Tamam klasik 5070'lerden pahalı kabul ediyorum.
Yani RTX 5070'in ederi 32-33 bin TL. Performansı belli, 9070 XT alsanız hem fazladan VRAM ve 5070 Ti ile denk bir kart almış olacaksınız. AMD istemiyorsanız PNY'ye bakın. Ki, aldığınız model Gaming X veya ROG gibi tepe model bir kartta değil. Ortalama soğutmaya sahip bir model.
Açıklamanız için teşekkür ederim. Evet piyasayı az çok (fiyat) biliyorum. Lakin bir ürünü alıp iade göndermek tekrar başka bir ürün almak vs. yorucu. Hem zamanımda fazla yok hocam.
Ürün elinize ulaştı mı?Açıklamanız için teşekkür ederim. Evet piyasayı az çok (fiyat) biliyorum. Lakin bir ürünü alıp iade göndermek tekrar başka bir ürün almak vs. yorucu. Hem zamanımda fazla yok hocam.