10 gün kadar önce, Palit RTX5070 almıştım. FPS kilitlenmesi ve kartın üzerindeki bariz belli olan beyaz lekelerden kaynaklı iade etmiştim. ASUS Dual RTX5070 OC modelini aldım. Tercihim yerinde mi? Sizlere de danışmak istedim.

Sırf ASUS diye 36.000 TL bayılmak? Üstelik RTX 5070'e.
RX 9070 XT'yi geçtim, RTX 5070 bazında bile daha iyi/mantıklı alternatifler mevcut.
@michaelscofield birini önermiş zaten.

Hayır kargoda, lakin ben ürünü gerçekten istiyorum.

Hayırlı olsun.

Hayır kargoda, lakin ben ürünü gerçekten istiyorum.
Mutluysan önemi yok. ASUS'un marka değeri var biraz da. Sorun yaşayınca karşında muhatap bulursun en azından. ASUS ile tecrübem olumlu. Mesela Gigabyte bir ürün için 1 aydan fazladır destek bekliyorum ama oyalayıp duruyorlar🙂 ASUS ile bir modem konusunda mailleşmem olmuştu, hem hızlılar hem de üretkenler. Olumsuz deneyimi olan da vardır, ben kendi deneyimimi paylaşmak istedim.

Model o parayı hak eder veya etmez, tartışılır tabii ama dediğim gibi senin içine öyle sindiyse problem yok, hayırlı olsun.

Mutluysan önemi yok. ASUS'un marka değeri var biraz da. Sorun yaşayınca karşında muhatap bulursun en azından. ASUS ile tecrübem olumlu. Mesela Gigabyte bir ürün için 1 aydan fazladır destek bekliyorum ama oyalayıp duruyorlar🙂 ASUS ile bir modem konusunda mailleşmem olmuştu, hem hızlılar hem de üretkenler.

Model o parayı hak eder veya etmez, tartışılır tabii ama dediğim gibi senin içine öyle sindiyse problem yok, hayırlı olsun.

Düşünceleriniz için teşekkür ederim :) bende şu an ASUS ROG STRIX GTX1070 var. Kısa bir süre önce Palit RTX5070 de problem yaşadım. İade ettim. Kaç yıllık kartımda sorun olmadığı için, en iyisi yine ASUS alayım dedim. Fazla ücret verdiğimin de farkındayım.