Hayır kargoda, lakin ben ürünü gerçekten istiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?O zaman hayırlı olsundan başka bir şey denmez. Ama yine de ortalama 4-5 bin TL fazla verdiğinizi bilin hocam. Hayırlı olsun tekrardan.Hayır kargoda, lakin ben ürünü gerçekten istiyorum.
10 gün kadar önce, Palit RTX5070 almıştım. FPS kilitlenmesi ve kartın üzerindeki bariz belli olan beyaz lekelerden kaynaklı iade etmiştim. ASUS Dual RTX5070 OC modelini aldım. Tercihim yerinde mi? Sizlere de danışmak istedim.
Sırf ASUS diye 36.000 TL bayılmak? Üstelik RTX 5070'e.
RX 9070 XT'yi geçtim, RTX 5070 bazında bile daha iyi/mantıklı alternatifler mevcut.
@michaelscofield birini önermiş zaten.
Hayır kargoda, lakin ben ürünü gerçekten istiyorum.
Hayırlı olsun.
Sırf ASUS diye 36.000 TL bayılmak? Üstelik RTX 5070'e.
RX 9070 XT'yi geçtim, RTX 5070 bazında bile daha iyi/mantıklı alternatifler mevcut.
@michaelscofield birini önermiş zaten.
Hayırlı olsun.
Fazla verdiğimin farkındayım, zaten siz Palit'ten itibaren konuya hakimsiniz, tercihimi bu yönden kullandım. Teşekkürler @LH44 teşekkürler @michaelscofield
Mutluysan önemi yok. ASUS'un marka değeri var biraz da. Sorun yaşayınca karşında muhatap bulursun en azından. ASUS ile tecrübem olumlu. Mesela Gigabyte bir ürün için 1 aydan fazladır destek bekliyorum ama oyalayıp duruyorlarHayır kargoda, lakin ben ürünü gerçekten istiyorum.
Model o parayı hak eder veya etmez, tartışılır tabii ama dediğim gibi senin içine öyle sindiyse problem yok, hayırlı olsun.
Mutluysan önemi yok. ASUS'un marka değeri var biraz da. Sorun yaşayınca karşında muhatap bulursun en azından. ASUS ile tecrübem olumlu. Mesela Gigabyte bir ürün için 1 aydan fazladır destek bekliyorum ama oyalayıp duruyorlarASUS ile bir modem konusunda mailleşmem olmuştu, hem hızlılar hem de üretkenler.
Model o parayı hak eder veya etmez, tartışılır tabii ama dediğim gibi senin içine öyle sindiyse problem yok, hayırlı olsun.
Düşünceleriniz için teşekkür ederim
Maddoxkkm
Başarılı
Gayet iyi kart.