C:\Windows\Minidump dizinine gidip buradaki dosyaları kopyalayın. Sonrasında ister doğrudan masaüstüne, ister masaüstündeki bir klasöre yapıştırın ve yapıştırdığınız dosyalara sağ tıklayıp "ZIP dosyasına sıkıştır" seçeneğini seçin.Durdurma kodu video tdr failureOyuna giriyorum birkaç saniye sonra aniden donuyor ve mavi ekran verip PC baştan başlıyor.
Sistem:
- ASUS H81mk anakart
- GTX770 Twin OC
- i3 4170
- 16 GB RAM
- 750W PSU
- 2X 256 SATA SSD
Durdurma kodu video tdr failureMavi ekran hata dökümlerini paylaşabilir misiniz?
Mavi ekran hatası aldığınızda DMP uzantılı Minidump dosyaları oluşur. Bu mini bellek döküm dosyalarının analiziyle mavi ekran hatalarının sebebi genelde tespit edilebilir.
Dosyaları paylaşmak içinC:\Windows\Minidumpdizinine gidip buradaki dosyaları kopyalayın. Sonrasında ister doğrudan masaüstüne, ister masaüstündeki bir klasöre yapıştırın ve yapıştırdığınız dosyalara sağ tıklayıp "ZIP dosyasına sıkıştır" seçeneğini seçin.
Bu aşamadan sonra oluşan ZIP dosyasını güvenilir bir dosya paylaşım servisi aracılığıyla paylaşabilirsiniz. Birkaç popüler servis:
- Techolay
- Forum: Mavi Ekran Hata Analizi
Paylaştım
Birde hocam bluescreenwiew programinda bunları gösteriyor ilk kez böyle bir forum sitesi kullanıyorum yanlış yazıyorsam veya paylasiyorsam kusura bakmayınMavi ekran hata dökümlerini paylaşabilir misiniz?
Mavi ekran hatası aldığınızda DMP uzantılı Minidump dosyaları oluşur. Bu mini bellek döküm dosyalarının analiziyle mavi ekran hatalarının sebebi genelde tespit edilebilir.
Dosyaları paylaşmak içinC:\Windows\Minidumpdizinine gidip buradaki dosyaları kopyalayın. Sonrasında ister doğrudan masaüstüne, ister masaüstündeki bir klasöre yapıştırın ve yapıştırdığınız dosyalara sağ tıklayıp "ZIP dosyasına sıkıştır" seçeneğini seçin.
Bu aşamadan sonra oluşan ZIP dosyasını güvenilir bir dosya paylaşım servisi aracılığıyla paylaşabilirsiniz. Birkaç popüler servis:
- Techolay
- Forum: Mavi Ekran Hata Analizi