dark_1234

Deneyimli
Merhaba. Televizyonum artık çok eski. Kendi tarayıcısı videoları falan açamıyorum o yüzden elimdeki laptopu temizleyip multimedya cihazına çevirsem nasıl olur?

Hedefim önce laptoptaki Google hesabından çıkmak. Verileri sileceğim, sonra Google'ı kökten silip Firefox indireceğim. uBlock Origin kuracağım, oturum açmayacağım. Onun dışında laptoptaki oyunları falan da kökten sileceğim. Sizce mantıklı olur mu?

Özellikler.
  • ASUS K52F
  • i3 370M
  • 4 GB RAM
  • 120GB SSD
  • Ekran kartı yok

Son düzenleyen: Moderatör:
Linux kurman önerimdir. Mint kurabilirsin, zira o sistem özellikleri bırak Windows 10/11'i, Windows 7 için ancak yeterli olur.

O zaman mantıklı olabilir.

Ben 2007 yılından kalma laptopum için aynısını yapmayı düşünüyordum ancak
  • Intel Core 2 Duo
  • 3 GB RAM
  • Ekran kartı yok
  • 320 GB HDD
bulunan laptopum indirilen 720p videolarda donma yapmazken, stream platformlarında 480p'de bile takılma yapıyordu. Bu yüzden size ucuz olan Android TV bulunan sticklerden öneririm.
Linux kurman önerimdir. Mint kurabilirsin, zira o sistem özellikleri bırak Windows 10/11'i, Windows 7 için ancak yeterli olur.
Mint bile kurtarmayabilir :D

O zaman mantıklı olabilir.

Ben 2007 yılından kalma laptopum için aynısını yapmayı düşünüyordum ancak
  • Intel Core 2 Duo
  • 3 GB RAM
  • Ekran kartı yok
  • 320 GB HDD
bulunan laptopum indirilen 720p videolarda donma yapmazken, stream platformlarında 480p'de bile takılma yapıyordu. Bu yüzden size ucuz olan Android TV bulunan sticklerden öneririm.

Mint bile kurtarmayabilir :D
Arch.

Merhaba. Televizyonum artık çok eski. Kendi tarayıcısı videoları falan açamıyorum o yüzden elimdeki laptopu temizleyip multimedya cihazına çevirsem nasıl olur?

Hedefim önce laptoptaki Google hesabından çıkmak. Verileri sileceğim, sonra Google'ı kökten silip Firefox indireceğim. uBlock Origin kuracağım, oturum açmayacağım. Onun dışında laptoptaki oyunları falan da kökten sileceğim. Sizce mantıklı olur mu?

Özellikler.
  • ASUS K52F.
  • i3 370M.
  • 4 GB RAM.
  • 120GB SSD.
  • Ekran kartı yok.

Libreelec.

Aynı modelden bende de var ve şu anda aktif olarak kullanmaktayım. Sendeki cihazdan farklı olarak ikinci el i5 işlemci (i5-460M) bulup taktım. Cihazda Windows 10 LTSC kurulu olmasına rağmen tarayıcıdan ve normal olarak videolar izleyebiliyorum. HDMI kablosuyla televizyona bağlı durumda gayet akıcı izleniyor sorunsuz olarak.