ASUS laptopta GPU hangi modda olmalı?

Benkogambit

Başarılı
Bilgisayarı oyun amaçlı kullanacağım, daha yeni aldım.

@talongod hocam bi bakabilir misiniz?

Son düzenleme:
Ultimate. (dGPU Only)

Ancak şarj aleti takılı değil iken kasacak ve mouse cursoru bile Hz düşürmüş gibi olacak. Endişe etmeyin. Hatta başlarda pilde çalışırken cızlama sesi bile duyabilirsiniz. (Ekran kartı modeli güçlü ise yeni modellerde ses duyuluyor ancak bu ses zamanla geçiyor.) Ayrıca pil ömrü de düşecektir.

Ancak oyun için en mantıklı mod budur. iGPU pasifleşir ve cihaz oyunlarca çok daha iyi performans verir.

Not: Ekran kartı sürücüsünü ASUS web sitesi dışından güncellemeyin.

Hocam şarja takılı kullanıyorum zaten. Pil sağlığına bunun da etkisi olur umarım.

Teşekkür ederim hocam inşallah. Yüzde 20'ye kadar pilde neden kullanmalıyım haftada bir? Kusura bakmayın çok anlamıyorum da.

Teşekkür ederim hocam inşallah. Yüzde 20'ye kadar pilde neden kullanmalıyım haftada bir? Kusura bakmayın çok anlamıyorum da.
Pil uzun süre kullanılmadığında ömrü düşer. Hücreleri arada tazelemek gerek. Aynı durum aslında telefonlar için de geçerli. Kenara attığınız ve aylardır kullanmadığınız telefonların pili de bu yüzden kötü duruma düşüyor.

Benim tavsiyem ultimate olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…