Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ASUS ROG STRIX G16'da (RTX 4080) servis sonrası yüksek GPU hotspot sorunu
Ben GPU`da likit metal kullanıyorum Hotspotum 4-5C bende de 4080 mobil var uygulama becerisiyle alakalı durum, sadece sabırlıca yayacaksın likit metali.
Laptop için olabilir. Masaüstünde gerekli olduğunu düşünmüyorum. Riski her zaman için var. Doğru yapsan da var. Playstation bile kapalı kutu konsolunda sıvı metaldan vazgeçiyor. Atom parçalanmıyor sonuçta YT üzerinden video izleyerek etrafına koruyucu bant vs. çekerek yapılabilir ama gerek var mı? Tercih meselesi. Faz değişimli termal ped ömürlük, yapıştır geç. Heleki Thermal Grizzly PhaseSheet.
Laptop için olabilir. Masaüstünde gerekli olduğunu düşünmüyorum. Riski her zaman için var. Doğru yapsan da var. Playstation bile kapalı kutu konsolunda sıvı metaldan vazgeçiyor.
Masaüstü ve Playstation dik duruyor algoritma kurabiliyor musun bunlarla ilgili, var mı yetenek? Bilmediğiniz konularda ahkam kesiyorsunuz. Hepiniz böylesiniz trajikomik gerçekten.
Masaüstü ve Playstation dik duruyor algoritma kurabiliyor musun bunlarla ilgili, var mı yetenek? Bilmediğiniz konularda ahkam kesiyorsunuz. Hepiniz böylesiniz trajikomik gerçekten.
2.5 yıl ömrü o da 7950 modeli değil 7958sp modeli Lenovo için özel üretim farklı bileşienler içerdiği için o kadar uzun omurlu 7950`nin omru daha kısa.. Hayatınız uydurma.
Likit metalin performansının çok daha iyi olduğunu da belirteyim.
Ben GPU`da likit metal kullanıyorum Hotspotum 4-5C bende de 4080 mobil var uygulama becerisiyle alakalı durum, sadece sabırlıca yayacaksın likit metali.
Serviste 2 defa likit metal uyguladılar ikisinde de hotspot problemi yaşadım . Daha önce tecrübem olmadığı için kendi ilk uygulamamda ptm kullanmayı tercih ettim. Dediğiniz gibi mutlaka başarılı uygulama olursa likit metal performans olarak daha üstündür ancak tecrübeli ellerin uygulaması gerekiyor.
Serviste 2 defa likit metal uyguladılar ikisinde de hotspot problemi yaşadım. Daha önce tecrübem olmadığı için kendi ilk uygulamamda PTM kullanmayı tercih ettim. Dediğiniz gibi mutlaka başarılı uygulama olursa likit metal performans olarak daha üstündür ancak tecrübeli ellerin uygulaması gerekiyor.
Servisler rezil ediyor laptopu kardeşim. Yaymaya yeterli süre ayırıp çok az kullanacaksın ben sana bir arkadaşımın uygulama videosunu gondereyim çok basit aslında. Bu miktarda uygular ve bariyer kullanırsan kesinlikle akma sorunu yaşamazsın. Önemli olan pooling oluşturmamak.
Inanmazsan kendim de PTM7950 denedim laptopumda hiç verim alamadım, bu laptopu PTM ile soğutamıyorsun, özellikle AMD işlemcileri, kanıtını da buraya koyayım likit metal çok daha hızlı yapıyor iletim işlemini. Koyduğum ekran görüntülerindeki skorlar likit metal ile 31C ambiyans sıcaklığında alındı, PTM ile bu skorların yanından geçemezsin veya 4-5C hotspot göremezsin.