Cay 1 Lira

Başarılı
Arkadaşlar yakın zamanda bir ASUS laptop aldım Samsung notes kullanmak istiyorum ama yalnızca Samsung PC'lerde çalışıyor. Bunu aşmanın bir yolu var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yakın zamanda bir ASUS laptop aldım Samsung notes kullanmak istiyorum ama yalnızca Samsung PC'lerde çalışıyor. Bunu aşmanın bir yolu var mı acaba?

Microsoft Store kullanarak Samsung notes uygulaması laptop marka bakmadan yüklenebiliyor.

(Benim sistem toplama ben istersem kurabiliyorum kendi sistemime.) Ayrıca ben Windows 11 kullanıyorum Windows 10'da var mı bilmiyorum. Bir açıp bakmanı öneririm.

Son düzenleme:
Google'da aratınca Store sürümü çıkıyor.

Evet, test edince hata verdi. Samsung galiba Apple'cılığı Windows tarafına da taşımış. Neyse bağlantıdaki alternatifi öneririm.

Son düzenleme:
Samsung Account ile sekronize edin telefon ile bilgisayarı.

Düzeltme: Sadece Samsung PC açılabilir diyor yanı uygulama açılmıyor.
@Cay 1 Lira @1247

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.webp
    Screenshot_2.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
Samsung dışı bilgisayarlara normalde kurulamıyor. Kurabilmeniz için bilgisayarınızı samsung olarak göstermeniz gerek regedit ayarları ile oynayarak:

Başlat > çalıştır'a regedit yazıp:

Şu adresteki:
Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DESCRIPTION\System\BIOS

SystemProductName değerini NP960XFG-KC4UK
SystemManufacturer değerini Samsung

yaparsanız Samsung'un resmi PC uygulaması yüklenebiliyor olması gerek.

1736876788795.webp

Reddit'te detaylı anlatmışlar

Şöyle bir .bat dosyası var. Virüs gibi durmuyor. Regeditteki değerleri değiştiriyor. Yukardaki aşamalarla tek tek uğraşmak istemezseniz indirip bunu da çalıştırabilirsiniz:

Bence Samsung notes ile uğraşmaya deymez. Masaüstü uygulaması çok kullanışlı değil. Kullanım amacınıza göre Google Keep, Simplenote, Remnote gibi uygulamalara da bakabilirsiniz.