İki cümleyi kuramayıp mı? Zahahaaaaaaa
Yukarıda da yazdım. Hani yapay zekaya yorum yaptırır falan dersiniz diye. "forumlardan alınan..." diye özellikle belirttim.
Yapay zeka yerine, forumları araştırır, aramalar yapar linkleriyle buraya koyardım.
Ama zaman diye bir kavram var. Hani herkes için önemli olan.
Ne diye bir iki saatimi o iş için harcayayım. Yapay zekaya forumlarda geçen konulara bakmasını söyledim.
O da forumları derleyip özetledi.
Yapay zekanın kattığı bir yorum yok orada... Yani o ne derse değil. Bu işi deneyimlemiş insanların verdiği bilgilerin özeti onlar.
Anlama becerisini geliştirmek için; benim değil başkalarının kitaba ihtiyacı var demek ki.
Haa şu andadan Brown'un son kitabı sırların sırrını okuyorum. Tüm kitaplarını tavsiye ederim.
Ayrıca, tüm popüler romanları artı çizgi roman, mizah dergileri de çok okudum. Onlardan da tavsiye ederim.
(Tommiks, teksas, zagor, kızıl maske... Gırgır, çarşaf, hıbır, fırt... )
Son olarak. 80'lerden beri bilgisayarlarla (commodore 64, atari 800 XL...PC) haşır neşirim.
Çok şükür yapay zekadan kopyala yapıştır yapmaya ihtiyacım olamayacak kadar bilgim.
Ve yapay zekayı çalıştırıp, ona var olan bilgilerden derleme yaptırıp, zamanımı efektif kullanmayı bilecek kadar da tecrübem var.