Tartışmaya değecek kalitede bir insan oluğunuzu düşünmüyorum. Son sözümü söyleyeceğim çünkü anlaşılan AI yardımı ile konuşmaya devam edeceksiniz. Ben yapay zekaya şu problemi forumlarda araştır diyecek kapasitede bir adamım. Ama onsuz yapamadığınız yapay zekanız işe yarar bilgi vermediği için bu konuda tecrübe sahibi olan "gerçek insanlara" sormak istedim. Burada sana düşen şey eğer yardım etmek istiyorsan, bildiğin şeyleri anlatmaktır. Eğer istemiyorsan kimse seni buraya zorla getirmediği için bilgi sahibi olmadığın konularda "herhangi bir şey" söyleme. Çünkü fayda vermez, zarar verir. Çünkü yapay zekanın söylediği bilginin doğruluğunu kendinde işleyemezsin. sizden tek ricam yalnızca doğruluğunu onaylayabildiğiniz şekilde başkalarına yardım edin. Aksi takdirde yararda değil zararda bulunursunuz. Bir de alakasız bir şekilde okuduğun kitapları söylemişsin. Kime neyi kanıtlıyorsun bilmiyorum ama tedavi görmen şart :D iyi sosyaller.
Yaptığınız terbiyesizlik, başka bir şey değil. Boş yere uzatıyorsun.

Tartışmaya değecek kalitede bir insan oluğunuzu düşü..nmüyorum. Son sözümü söyleyeceğim çünkü anlaşılan AI yardımı ile konuşmaya devam edeceksiniz. Ben yapay zekaya şu problemi forumlarda araştır diyecek kapasitede bir adamım. Ama onsuz yapamadığınız yapay zekanız işe yarar bilgi vermediği için bu konuda tecrübe sahibi olan "gerçek insanlara" sormak istedim. Burada sana düşen şey eğer yardım etmek istiyorsan, bildiğin şeyleri anlatmaktır. Eğer istemiyorsan kimse seni buraya zorla getirmediği için bilgi sahibi olmadığın konularda "herhangi bir şey" söyleme. Çünkü fayda vermez, zarar verir. Çünkü yapay zekanın söylediği bilginin doğruluğunu kendinde işleyemezsin. sizden tek ricam yalnızca doğruluğunu onaylayabildiğiniz şekilde başkalarına yardım edin. Aksi takdirde yararda değil zararda bulunursunuz. Bir de alakasız bir şekilde okuduğun kitapları söylemişsin. Kime neyi kanıtlıyorsun bilmiyorum ama tedavi görmen şart :D iyi sosyaller.

Seviyemi koruyayım diyorum . Ama hala bi hakaret çabaları. Bak senin anlayacağın şekilde yazayım. (Hani ............ anlatır şekilde.)

Kitap oku diye aklı sıra hakaret ettiğini sanarak öğüt vermeye çalışan sen, überrr züber zeka.
Senin hakaretine, kitap okuyorum diye (örneklerle) cevap veren ben, tedaviye muhtaç..
Bunu bir şeyler kanıtlamaya çalıştığı için yazdığımı sanan sen yine übeeer züüberr zekaa. Zahahahhahahhahaa :D :D

Hala aynı sözleri geveleyip duruyorsun. (Yapay zeka da yapay zeka. Zahahahaa)
Kitap okuyarak bile ufkunu bu kadar açabiliyorsan;( okudğunu varsayıyorum. Hani bana önerdiğine göre)
Cin Ali'lere kadar eline ne geçerse oku bence.
Hani ufkun genişler, böyle takılıp kalmazsın. Daha dengeli ve çeşitli cevaplar verebilirsin.

Zaman kazanmak için, yapay zekaya, forumlardan gerçek kişilerin tecrübelerini derlettirdim.
Görüşünü sormadım ona. Forumlarda yazılanları derle dedim.
Bir daha yazayım. "Yapay zekanın kendi görüşü değil. Forumlara yazılanlardan yaptığı derlemeler." A n l a d ı n m ıııııııı ?
Yapay zeka beni mutlu etmek için; forumlarda yazan gerçekler yerine, bi tarafından bilgi uydurup vermiştir mi diyorsun.. :D :D

Temiz hava işe yarar mı (sende) bilmiyorum. Ama laptobunu servise, yürüyerek kendin götürmeni tavsiye ederim. :D