Detaylar
Kim cevapladı?Zotac, Nvidia'nın resmi partneri değil mi ben ilk tanıtımı onlardan bekledim.
Zotac, NVIDIA'nın resmi partneri değil mi ben ilk tanıtımı onlardan bekledim.
Bunlar var. Ama fragman vs bir şey yayınlamamışlar sanırım. Evet resmi partneri. Dünyanın en büyük 2.GPU üreticisi kendileri zaten. NVIDIA'nın kendi sayfasında da resmi üreticiler arasında ASUS ve MSI gibi markaların yanında Zotac'ta vardı.
ZOTAC GAMING GeForce RTX™ 5090 AMP Extreme INFINITY | ZOTAC
ZOTAC GAMING GeForce RTX™ 5090 AMP Extreme INFINITY, featuring NVIDIA's cutting-edge Blackwell architecture and DLSS 4 for exceptional performance. This GPU stands out with an elegant Infinity Mirror Design, IceStorm 3.0 Advanced Cooling, BladeLink Fans, a 34% larger Vapor Chamber, and Tri-zone...
www.zotac.com
ZOTAC GAMING GeForce RTX 5080 SOLID | ZOTAC
ZOTAC GAMING GeForce RTX™ 5080 SOLID, powered by NVIDIA's Blackwell architecture and DLSS 4. This GPU boasts IceStorm 3.0 Advanced Cooling, a 34% larger Vapor Chamber, BladeLink Fans, a reinforced Metal Mid-Frame, and a robust Metal die-cast Backplate for an immersive gaming experience.
www.zotac.com
En iyi tasarımı Zotac yapmış bence çok güzel.Bunlar var. Ama fragman vs bir şey yayınlamamışlar sanırım. Evet resmi partneri. Dünyanın en büyük 2.GPU üreticisi kendileri zaten. NVIDIA'nın kendi sayfasında da resmi üreticiler arasında ASUS ve MSI gibi markaların yanında Zotac'ta vardı.
ZOTAC GAMING GeForce RTX™ 5090 AMP Extreme INFINITY | ZOTAC
ZOTAC GAMING GeForce RTX™ 5090 AMP Extreme INFINITY, featuring NVIDIA's cutting-edge Blackwell architecture and DLSS 4 for exceptional performance. This GPU stands out with an elegant Infinity Mirror Design, IceStorm 3.0 Advanced Cooling, BladeLink Fans, a 34% larger Vapor Chamber, and Tri-zone...www.zotac.com
ZOTAC GAMING GeForce RTX 5080 SOLID | ZOTAC
ZOTAC GAMING GeForce RTX™ 5080 SOLID, powered by NVIDIA's Blackwell architecture and DLSS 4. This GPU boasts IceStorm 3.0 Advanced Cooling, a 34% larger Vapor Chamber, BladeLink Fans, a reinforced Metal Mid-Frame, and a robust Metal die-cast Backplate for an immersive gaming experience.www.zotac.com
Gözüm EVGA'yı aradı.
0xraptoRwave
Üstün
Galax, Gigabyte ve ASUS güzel yapmış. Palit'i beğenmedim.
EVGA'da şimdi nasıl para kazanıyor kim bilir.
Merhaba arkadaşlar bende R9 5950X işlemci var NVIDIA'nın 5000 serisi kartlarında tepe model olarak ne alabilirim?
RTX5000 serisinin gerçek kas gücünü görmedik. Kesin konuşmak zor. 5080 ve altını 2K ve üstünde rahatça besleyeceğini düşünüyorum. Bence 5090 için 2K ve üstünde yeterli gelecek. 1080p de darboğaz yapacağını düşünüyorum. 5080 ile 2K ve üstünde yine yeterli gelecektir. 1080p de darboğaz yapar mı emin değilim.
EVGA kazancının büyük bir kısmını NVIDIA ekran kartlarından kazanıyordu diye biliyorum. Şimdi neyle uğraşıyor?
PSU, İşlemci soğutucu, Anakart, Klavye, Mouse satıyorlar ama en çok PSU'lerden para kazanıyorlardır diye düşünüyorum.RTX5000 serisinin gerçek kas gücünü görmedik. Kesin konuşmak zor. 5080 ve altını 2K ve üstünde rahatça besleyeceğini düşünüyorum. Bence 5090 için 2K ve üstünde yeterli gelecek. 1080p de darboğaz yapacağını düşünüyorum. 5080 ile 2K ve üstünde yine yeterli gelecektir. 1080p de darboğaz yapar mı emin değilim.
EVGA kazancının büyük bir kısmını NVIDIA ekran kartlarından kazanıyordu diye biliyorum. Şimdi neyle uğraşıyor?
Yeni konular
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-