Glay

Uzman
Merhaba, daha dün sistem topladık ve güç kaynağı olarak ASUS Prime-750B 750W 80+ Bronze fanlı beyaz PSU aldık. Bunu bizim evin bahçesinde kurduk fakat kız arkadaşıma verip eve götürdüğünde fişe takar takmaz güç kaynağından cızırtı sesi geliyor. Güç kaynağı kapalı konumda olsa bile geliyor. Daha sonra sistemi açtığında bu ses gitgide artıyor. Şiddetli bir sese dönüşüyor. Biz bahçede fark etmedik mi diye düşünüyoruz ama fark edilmeyecek gibi de değil. Acaba bahçede bir şey yoktu orada mı bir şey oldu yoksa PSU mu arızalı anlamadım açıkçası. Yardımcı olabilen varsa memnun olurum.

Merhaba, daha dün sistem topladık ve güç kaynağı olarak ASUS Prime-750b 750W 80+ Bronze fanlı beyaz PSU aldık. Bunu bizim evin bahçesinde kurduk fakat kız arkadaşıma verip eve götürdüğünde fişe takar takmaz güç kaynağından cızırtı sesi geliyor. Güç kaynağı kapalı konumda olsa bile geliyor. Daha sonra sistemi açtığında bu ses gitgide artıyor. Şiddetli bir sese dönüşüyor. Biz bahçede fark etmedik mi diye düşünüyoruz ama fark edilmeyecek gibi de değil. Acaba bahçede bir şey yoktu orada mı bir şey oldu yoksa PSU mu arızalı anlamadım açıkçası. Yardımcı olabilen varsa memnun olurum.

Anormal bir durum acilen fişten çekip orijinal kutusu faturası ile garantiye gönderin faturayı kutuya koyun ve şikayetinizide fatura üzerine yazın veya bir A4'e.

delirmelik tam ya. sıfır sistemde şununla mı uğraşacağım allah aşkına? bir de sıfır ürünü garantiye mi vereceğim şaka gibi.

Geçmiş olsun elektronik şans işi. Benim de senelerdir kullandığım 1200W PSU kapandığı zaman fanları dönmeye başlıyor.

ya şöyle bir şey var, pc’yi şimdi kendi evime aldım o ses yok ama kız arkadaşımın evinde var. bu nereden kaynaklanıyor? psu değil olay, acaba başka bir şey mi sorun?