Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Garen

Çalışkan
Exceria eger DRAM isterseniz, WD hiz isterseniz daha mantikli bir disk. Ikisi de pek cici disklerdir. Sanirim, WD, 580'e 5 sene garanti veriyordu.

Hocam ben de M.2 SSD almayı düşünüyorum. 500GB'lık bir model alacağım.

Anakartım: ASUS Prime B450M K II. Arkadaşın aldığı model uyumlu olur mu? Bu sene sonunda laptop alacağım bu SSD laptoplarda çalışır mı? Çalışmaması çok problem değil sadece merak ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben de M.2 SSD almayı düşünüyorum. 500GB'lık bir model alacağım.

Anakartım: ASUS Prime B450M K II. Arkadaşın aldığı model uyumlu olur mu? Bu sene sonunda laptop alacağım bu SSD laptoplarda çalışır mı? Çalışmaması çok problem değil sadece merak ettim.
Anakart ile uyumlu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende M.2 SSD almayı düşünüyorum. 500GB'lık bir model alacağım, anakartım: ASUS Prime B450M K II. Arkadaşın aldığı model uyumlu olur mu? Bu sene sonunda laptop alacağım bu SSD laptoplarda çalışır mı? Çalışmaması çok problem değil sadece merak ettim.

Eğer M.2 SSD slotu varsa uyumludur.

Evet, NVMe M.2 SSD'leri takabilirsiniz. M.2 slotunuz PCIe 3.0 x4 hızında olduğu için PCIe 4.0 x4 bir SSD alıp takarsanız tam hız alamazsınız, PCIe 3.0 hızlarına takılırsınız. O da pratikte aşağı yukarı 3.500-3.600 MB/sn civarı.

Bu SSD laptoplarda çalışır mı?
Evet, NVMe M.2 slotu olan dizüstü bilgisayarlarda da çalışır.

Çözüm