rbstsoul

Uzman
Merhaba. Bilgisayarım uyku moduna girmiyor. Bu durum ilk olduğunda chipset driverını anakartımın destek sayfasından kurmuştum ve düzelmişti. Ardından BIOS güncellemesi yaptım, fanları BIOS üzerinden kalibre ettim ve ReSize BAR özelliğini açtım. Ve bu sorun yeniden yaşanmaya başladı. Bilgisayara format atıp chipset driverını tekrardan mı kurmalıyım, ne yapmalıyım? (Not: Chipset sürücüsünü silip tekrar kurdum, durum aynı.) İşlemcim AMD Ryzen 5 5600.

AM4 soketi ve B550 product line'ını seçtikten sonra bu sayfaya iletti, Windows 11 için olan chipset sürücüsünü kurduktan sonra sorun çözüldü. Teşekkürler.

Sorun garip bir şekilde tekrar devam ediyor. Internet Download Manager kurmak ve ürünlerimi ASUS hesabıma kayıt ettirmek dışında bir şey yapmadım. Yeniden başlattıktan sonra hep böyle oluyor gibi. Ne yapmalıyım?

Güncelleme: Garip bir şekilde silip tekrar kurduktan sonra düzeldi. Bir sorun olursa yazarım.

2. güncelleme: Yeniden başlatınca sorun çözülüyor ve sonra geri geliyor.

Son düzenleme:
Windows Hızlı Başlatma özelliğini kapar mısın?
Kapayıp yeniden başlattım, ilkten uyku moduna aldı, sonraki denemelerimde uyku moduna girmedi.

Güncelleme: BIOS'tan Fast Boot seçeneğini kapattım, art arda yaptığım ilk 2 uyku denemesi başarılı sonuçlandı, ancak ne yazık ki geri kalanları başarısız.

Son düzenleme: