ASUS Prime B650M-R Ethernet'e bağlanılamıyor ve ağ bağdaştırıcısı gözükmüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Thomas_Anderson
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 405
Merhaba dostlar, iyi akşamlar. Ben yaklaşık 1 aydır internetime bağlanmakta sorun yaşıyorum. Özellikle dünden itibaren aygıt yöneticisinde ağ bağdaştırıcım gözükmüyor ve ağa bağlanmıyor. Sürücüsünü silip tekrar yükledim işe yaramadı. Dün geriye gelmişti bugün yine gitmiş. Bilgisayarım daha 6 aylık hazır sistem. Anakartım ASUS Prime B650M-R modeli. BIOS ver. 3222.
Yardımlarınızı bekliyorum dostlar. Az önce bilgisayar siyah bir ekranda İngilizce yazılar ve %100 gibi bilmem bir şeyler yazdı ve yeniden başladı sanırım mavi ekran hatası aldım bilmiyorum neden olduğunu.
Sürücü kurulumda ise böyle bir hata alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sonuç ne oldu hocam?

Sonuç ne oldu hocam?
Hocam şimdi serviste kart bekliyorum tamir edilmesini.

Güncelleme:
Servisten geldi. Az önce kurdum yine internete bağlanıyor. Yarın bakalım bağlanacak mı

Güncelleme: 18.03.2026 07.43
Sorun yine mevcut az önce açtım ve yine bağlanmadı. Anlamış değilim nasıl bu sorun çözülemiyor. Ne yapmam lazım dostlar.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Şimdi de açtım ilk çalıştırmada Ethernet'i gördü. Sanırım anakartta haberleşme sıkıntısı var. Ya da çakışan birimler var.

Güncelleme: 23.03.2026
Hayret ediyorum bugün de tek çalıştırmada bağlandı internete. Galiba Ethernet kartı alacağım diye alındı anakartım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…