- Makaleler
- 1
Hocam minik minik droplar oluyor, bu yüzden geri götürüceğim. Yapan abiye bu ss'i göstersem yeterli olur mu? Başka bir şey göstermem gerekiyor mu?
Üstteki PCİE X16 5.0 slotuna takması lazım.Hocam minik minik droplar oluyor, bu yüzden geri götürüceğim. Yapan abiye bu ss'i göstersem yeterli olur mu? Başka bir şey göstermem gerekiyor mu?
Hocam ben soğutucu olarak:Üstteki PCİE X16 5.0 slotuna takması lazım.
4.0 x4'te çalıştığını söylersin, kart x16 5.0 normalde. 4.0 x16 çalışsa da olurdu da x4 olmasın.
Takılabilmesi gerekli.Hocam ben soğutucu olarak:
https://www.gaming.gen.tr/urun/5608...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
bunu kullanıyorum. Bu anakarta bu soğutucu takılır mı?
Ekran kartına temas etmemesi gerekiyor değil mi? Soğutucunun boyutu sadece kasayı etkilemesi gerekmiyor mu?
Neden değsin ki ekran kartına, Phantom Spirit EVO tarzı kule tipi soğutucuların yüksekliği önemli, kasa kapağını kapatamazsın ona dikkat edeceksin. Max ne kadar destekliyor diye.Ekran kartına temas etmemesi gerekiyor değil mi? Soğutucunun boyutu sadece kasayı etkilemesi gerekmiyor mu?
Hocam abi ekran kartı temas ediyor dedi o yüzden sordum. Ekran kartı takmak zor bir iş mi?Neden değsin ki ekran kartına, Phantom Spirit EVO tarzı kule tipi soğutucuların yüksekliği önemli, kasa kapağını kapatamazsın ona dikkat edeceksin. Max ne kadar destekliyor diye.
Hocam abi ekran kartı temas ediyor dedi o yüzden sordum. Ekran kartı takmak zor bir iş mi?
Temas etmez, arada pay kalır. O abinin çok anladığını düşünmüyorum, PCIE 5.0 x16 kartı bile 4.0 x4 slota takmış, denecek söz yok.Hocam abi ekran kartı temas ediyor dedi o yüzden sordum. Ekran kartı takmak zor bir iş mi?
Temas etmez, arada pay kalır. O abinin çok anladığını düşünmüyorum, PCIE 5.0 x16 kartı bile 4.0 x4 slota takmış, denecek söz yok.