Üçü de Sapphire Nitro+ ve aynı coil whine şikayeti. Allah aşkına şu modeli tercih etmeyin. Asus Prime da çöp oğlu çöp. Gerçekten üzüldüm senin için, iade hakkın varken kullan. @ÇağrıTR

@25457 Arkadaş başka kartla test etmiş ve sorun yaşamamış, ekran kartı kaynaklı.

Bende de oluyordu başka bir kartta, kendi kendine düzeldi nasıl olduysa. Bi arkadaş da CW yüzünden ekran kartının yandığını iddia ediyordu.
NVIDIA da görülme olasılığı çok daha az, eğer sizi çok rahatsız ediyorsa iade edip NVIDIA'ya yönelin derim.

Bende de oluyordu başka bir kartta, kendi kendine düzeldi nasıl olduysa. Bi arkadaş da CW yüzünden ekran kartının yandığını iddia ediyordu.
NVIDIA da görülme olasılığı çok daha az, eğer sizi çok rahatsız ediyorsa iade edip NVIDIA'ya yönelin derim.
Bende senin düşüncendeyim.Forum siteleri, YouTube yorumlarda genellikle AMD gpulu ekran kartlarını görüyorum.Sans işi bu coil whine ama Gigabyte rtx 4060(coil whine yok)kartından geçiş yapıyorum AMD RX 9070xt iki defa satın aldım ikisinde de coil whine denk geldi.3. defa satın almıyacagim artık kesinleşti.

Bende de 9070XT Nitro+ ekran kartı var ama en ufak bir şikayetim yok.
Şans işi. Bende nitro+ ürününü çok severek aldım ama coil whine aşırı idi.Mecburiyetten iade etmek durumunda kaldım.

Belki kasanın fanından da geliyor olabilir. Müsait olduğunuzda sesi atar mısınız?

Yükte bu şekilde çıkıyor.Monitorum yenileme hızı 165 Hz oyunlarda sabitleme yapincada aynı şekilde.Cektigi gücü 250 watt sınırlayıcı bı tık azalıyor.Videodaki ses 317 watt iken çıkan ses.

Sesi tarif etme şansın veya kısa videoya alma şansın varsa iyi olur. Süpürge sesi gibi mi yoksa şunun gibi mi?

yorumunu bekliyorum

Son düzenleme:
Şans işi. Bende nitro+ ürününü çok severek aldım ama coil whine aşırı idi.Mecburiyetten iade etmek durumunda kaldım.

Yükte bu şekilde çıkıyor.Monitorum yenileme hızı 165 Hz oyunlarda sabitleme yapincada aynı şekilde.Cektigi gücü 250 watt sınırlayıcı bı tık azalıyor.Videodaki ses 317 watt iken çıkan ses.

yorumunu bekliyorum

Coil whine sesi hocam bu. Süpürge gibi dediğim ses işte. AMD’den korkmanıza hak veriyorum. Başka kartla denedim ve problem yok demiştiniz zaten değil mi?

Bana kalırsa korkmayın, farklı modele şans verin. Asus Prime, Sapphire Nitro cidden sıkıntılı çıkmaya elverişli modeller. NVIDIA’ya yönelecekseniz de 5070 almayın, fiyatına göre zayıf kart.

Üst üste iki kartta aynı problemi yaşamanız sinir bozucu yani, anlayabiliyorum.

Coil whine sesi hocam bu. Süpürge gibi dediğim ses işte. AMD’den korkmanıza hak veriyorum. Başka kartla denedim ve problem yok demiştiniz zaten değil mi?

Bana kalırsa korkmayın, farklı modele şans verin. Asus Prime, Sapphire Nitro cidden sıkıntılı çıkmaya elverişli modeller. NVIDIA’ya yönelecekseniz de 5070 almayın, fiyatına göre zayıf kart.

Galax 4080 Super aldım onda da CW sorunu vardı ciddi anlamda iade ettim.

Red Devil 9070 XT modelinde cw sorununa denk gelen var mıdır?