Bugün kartı iadeye verdim.Coil whine bi nebzede galiba 5 gün içinde 4 defa format atmisimdir.Her driver yuklememde farklı farklı sorunlar ile karşılaştım.Oyun oynarken hareket halinde veya fare ile etrafa bakarken olan ekranın yanıp sönmesi gibi saçma sorunlar ile karşılaştım.Bu arada Nvidia gpulu Coil whine az denk gelinen bir marka ve modelleri tavsiye verirmisiniz
Bugün kartı iadeye verdim.Coil whine bi nebzede galiba 5 gün içinde 4 defa format atmisimdir.Her driver yuklememde farklı farklı sorunlar ile karşılaştım.Oyun oynarken hareket halinde veya fare ile etrafa bakarken olan ekranın yanıp sönmesi gibi saçma sorunlar ile karşılaştım.Bu arada Nvidia gpulu Coil whine az denk gelinen bir marka ve modelleri tavsiye verirmisiniz
Gaming.Gen.TR. Bu benim 3 ay icinde 2. ekran kartı iadem oldu. İlk Sapphire Nitro+ RX 9070 XT idi. Digeri ise ASUS Prime RX 9070XT. Artik ekran kartında AMD düşüncem kalmadı. Sansimi NVIDIA deneyeceğim.
Coil whine ihtimali her kartta mevcut, özellikle yük altında gürültü olma ihtimali var. PNY için özel bir şey söyleyemem. Ancak fanları pek sessiz çalışan bir model değil diye biliyorum.