Tamamdır teşekkürler.İdare eder 360mm lazımdır ona ama seçeneklerde yok.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 70000
RX 9070 XT Türkiye'ye geldiğinden beri kullanıyorum hiç şikayetim yok, Recep ağabeyin 9070 XT videosunda bahsettiği sorunlardan bazılarını ben RTX 3060 Ti kullanıcısıyken de yaşıyordum mesela (9070 XT almadan önceki kartımdı ve Instant Replay sürekli bozuluyordu, ben açıyordum kendiliğinden kapanıyordu gına gelmişti artık), NVIDIA'da da oluyor bu sorunlar.Evet gerçekten 5070 e göre çok iyi bir kart ama çok feci bir şekilde önyargılıyım umarım sorun yaşamam.
Sorun yaşamayan kullanıcılardan bunları duymak güzel umarım ben de sorunsuz bir şekilde kullanırım.RX 9070 XT Türkiye'ye geldiğinden beri kullanıyorum hiç şikayetim yok, Recep ağabeyin 9070 XT videosunda bahsettiği sorunlardan bazılarını ben RTX 3060 Ti kullanıcısıyken de yaşıyordum mesela (9070 XT almadan önceki kartımdı ve Instant Replay sürekli bozuluyordu, ben açıyordum kendiliğinden kapanıyordu gına gelmişti artık), NVIDIA'da da oluyor bu sorunlar.
Josh
Uzman
Arkadaşlar hazır sistem alacağım. Sistemde ASUS Prime RX 9070 XT mi MSI RTX 5070 Shadow 2X olanını mı almalıyım? 2 gündür forumları okudum. 9070 XT için yazılım sorunu var diyen de var, CW sorunu var diyen de. Ya da siyah ekran sorunu vb. şeyler de okudum. Bu zamana kadar hep NVIDIA kullandım. 9070 XT'nin 5070'ten daha güçlü olduğunu da biliyorum fakat sistemi almışken tam almak istiyorum, bir sorun çıkmasını istemiyorum. Çünkü önceden aldığım bir sistemde bundan dolayı başım ağrımıştı. 70.000 TL bütçem var sistem için, almışken kronik bir hatası olmayan en risksiz olan tercihi yapmak istiyorum. Recep abinin 2 aylık 9070 XT deneyimi olan videosunu da izledim ve 5070 alma isteğim arttı.
9070XT tabii ki de. 5070 Ti ile rakip bir kart. Bazı oyunlarda 5080i bile geçtiği oluyor
ElderAssassin
Yetkin
17 FPS var aralarında, çok da büyük bir fark değil bence. 2 katı gibi bir durum kesinlikle yok ortada. Problem yaşamaktan korkmuyorsanız ve şansınıza güveniyorsanız AMD alabilirsiniz, sorunsuzluğundan ötürü NVIDIA öneriyorum.
İşin içinden çıkılacak gibi değil. Şansıma güvenmiyorum o yüzden açmıştım bu konuyu.Eki Görüntüle 202264
17 FPS var aralarında, çok da büyük bir fark değil bence. 2 katı gibi bir durum kesinlikle yok ortada. Problem yaşamaktan korkmuyorsanız ve şansınıza güveniyorsanız AMD alabilirsiniz, sorunsuzluğundan ötürü NVIDIA öneriyorum.
İşin içinden çıkılacak gibi değil. Şansıma güvenmiyorum o yüzden açmıştım bu konuyu.
RX 9070 XT gözü kapalı al dostum her ağzından bir laf çıkar.
Başka sayfalarda yazılanları da okuyorum gerçekten öyle çok arada kaldım. Bilmiyorum hala 5070 alıp kafamı mı rahatlatsam bilemiyorum bütçem 70k 5070li sistemim 68k 9070xtli ise 71k. 71 verebilirim fakat kafam rahat olsun istiyorum.RX 9070 XT gözü kapalı al dostum her ağzından bir laf çıkar.
Başka sayfalarda yazılanları da okuyorum gerçekten öyle çok arada kaldım. Bilmiyorum hala 5070 alıp kafamı mı rahatlatsam bilemiyorum bütçem 70k 5070'li sistemim 68k 9070XTLI ise 71k. 71 verebilirim fakat kafam rahat olsun istiyorum.
5070 alabilirsin ama RX 9070 XT kadar performanslı olmaz tamamen sana kalmış bazıları sıf marka için seçiyor modeli çöp veya kötü olsa dair.
Benim marka takıntım yok sorun çıkarmasın yeterli. Biraz daha bakınıp tercihimi yapacağım.5070 alabilirsin ama RX 9070 XT kadar performanslı olmaz tamamen sana kalmış bazıları sıf marka için seçiyor modeli çöp veya kötü olsa dair.