Kordon

Çalışkan
Arkadaşlar selam. 39 bin TL'ye Asus ROG RTX 5070 alacaktım fakat 41 bin TL'ye Palit RTX 5070 Ti var. 1080p monitörüm var. O yüzden 4K gibi özellikler benlik değil. Gönlüm Asus Rog'dan yana. Sizce ne yapayım? (Uzun kullanıcağım için ilerde sorun çıkarmasın istiyorum. Sonrasında 5080 modellerine geçerim zaten.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz fazla değilse Asus ROG serisi ürün almaya çalışmak mantıksız, tabii ki de 5070 Ti almalısınız.

Arkadaşlar selam. 39 bin TL'ye Asus ROG RTX 5070 alacaktım fakat 41 bin TL'ye Palit RTX 5070 Ti var. 1080p monitörüm var. O yüzden 4K gibi özellikler benlik değil. Gönlüm Asus Rog'dan yana. Sizce ne yapayım? (Uzun kullanıcağım için ilerde sorun çıkarmasın istiyorum. Sonrasında 5080 modellerine geçerim zaten.)
Kesinlikle üst model tercih edin, markalara çok aldanmayın. Ben de 4070Super alırken Asus mu yoksa Inno3D mi alsam demiştim aralarında 8k fark ediyordu. Performans olarak tamamen aynılar asus 65 dereceyi geçmiyormuş Inno3D'yi 1.5 yıldır kullanıyorum 72'yi geçmedi. Markalar tamamen aldatıcı olabilir, fahiş fiyat vermeye gerek yok 2k verir 5070ti gibi üst düzey bir kart almak daha mantıklı ardına bakmazsın.

Sırf ROG diye neden daha güçsüz bir kart alacaksınız ki? 5070, 3090 kadar güçlü, 5070 Ti ise 3090 Ti'dan daha iyi. Aralarındaki fark ciddi yani.

Sırf ROG diye neden daha güçsüz bir kart alacaksınız ki? 5070, 3090 kadar güçlü, 5070 Ti ise 3090 Ti'dan daha iyi. Aralarındaki fark ciddi yani.
ROG almaya şartlanmış ve insanlar da bunu onaylasın diye açılmış bir konu. Tabi onaylanmasa bile kafaya koyduğunu yapacak konu sahibi. Burada 5070Ti almanın daha mantıklı olduğuna dair 100 sebep de saysanız bir anlamı yok. Adam sorun çıkartmayacağı için ROG aldım gibi mantıksız bir argüman uydurup yine bildiğini yapacak. Palit'in kartları 6 ay sonra çöp oluyor bu arkadaşa göre.