ASUS ROG ACE HFX alınır mı?

Krmm

Üstün
YouTube'da klavyelerin gecikme değerlerini gösteren bir fotoğraf paylaşılmış. O listede bu klavye 3. sırada görünüyor ve bu yüzden almayı düşünüyorum. E-sporcuların da birçoğu bu klavyeyi kullanıyor.

Profesyonel bir şekilde turnuvalara katılıp para kazanmıyorum fakat rekabetçi oyunları try hard oynuyorum. O yüzden alabileceğim en hızlı klavyeyi almak istiyorum.

Siz ne düşünüyorsunuz?

ASUS ROG Ace HFX klavyesini almak konusunda düşüncelerinizi destekleyecek bazı noktalar:

1. Gecikme Değerleri:
- Gözlemlediğiniz gibi, klavye oldukça düşük bir gecikme değerine sahip (219 ms). Bu, rekabetçi oyunlar için önemlidir.

2. E-spor Tercihleri:
- E-sporcuların bu klavyeyi kullanması, ürünün kalitesi hakkında olumlu bir işaret olabilir.

3. Tasarım ve Ergonomi:
- ROG serisi genelde kaliteli malzeme ve ergonomik tasarım sunar, bu da uzun süreli oyun oturumlarında konfor sağlar.

4. Mekanik Switch Seçenekleri:
- Manyetik switch'ler, daha hızlı tepki süreleri sağlama ve uzun ömür sunma potansiyeline sahiptir.

5. RGB ve Özelleştirme:
- RGB aydınlatma ve özelleştirme seçenekleri, kişisel tercihlere göre ayarlanabilir.

6. Fiyat ve Değer:
- Fiyatın, sunduğu özelliklere göre değerlendirilmesi önemli. Alma kararı, bütçenize uygunluğuna da bağlıdır.

Sonuç olarak, eğer bütçeniz uygunsa ve en iyi performansı arıyorsanız, ASUS ROG Ace HFX iyi bir seçenek gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…