YouTube'da klavyelerin gecikme değerlerini gösteren bir fotoğraf paylaşılmış. O listede bu klavye 3. sırada görünüyor ve bu yüzden almayı düşünüyorum. E-sporcuların da birçoğu bu klavyeyi kullanıyor.
Profesyonel bir şekilde turnuvalara katılıp para kazanmıyorum fakat rekabetçi oyunları try hard oynuyorum. O yüzden alabileceğim en hızlı klavyeyi almak istiyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Eki Görüntüle 139816
ASUS ROG Ace HFX klavyesini almak konusunda düşüncelerinizi destekleyecek bazı noktalar:
1.
Gecikme Değerleri:
- Gözlemlediğiniz gibi, klavye oldukça düşük bir gecikme değerine sahip (219 ms). Bu, rekabetçi oyunlar için önemlidir.
2.
E-spor Tercihleri:
- E-sporcuların bu klavyeyi kullanması, ürünün kalitesi hakkında olumlu bir işaret olabilir.
3.
Tasarım ve Ergonomi:
- ROG serisi genelde kaliteli malzeme ve ergonomik tasarım sunar, bu da uzun süreli oyun oturumlarında konfor sağlar.
4.
Mekanik Switch Seçenekleri:
- Manyetik switch'ler, daha hızlı tepki süreleri sağlama ve uzun ömür sunma potansiyeline sahiptir.
5.
RGB ve Özelleştirme:
- RGB aydınlatma ve özelleştirme seçenekleri, kişisel tercihlere göre ayarlanabilir.
6.
Fiyat ve Değer:
- Fiyatın, sunduğu özelliklere göre değerlendirilmesi önemli. Alma kararı, bütçenize uygunluğuna da bağlıdır.
Sonuç olarak, eğer bütçeniz uygunsa ve en iyi performansı arıyorsanız, ASUS ROG Ace HFX iyi bir seçenek gibi görünüyor.