Makaleler
23
Merhaba herkese. ROG Ally sahibiyim. Fakat bana nedense metrobusle yolculuk yaparken bazi PSP klasiklerini oynamak eglenceli olur gibi geliyor. Uzun yolculuklar icin vaktimi degerlendirmis olurum. Alternatif onerileriniz varsa duymak isterim. ROG Ally'i tasimak biraz zahmetli. Form faktorunden oturu.

Telefonu emulator cihazi olarak kullanmak istemiyorum açıkçası. Fakat baskalari icin guzel bir oneri. Sadece benlik degil.

Switch Lite çip taktırıp kullanabilirsin hem şarj ömrü daha uzun hem daha büyük bir ekranda daha iyi bir çözünürlükte. Ayrıca o cihaz moonshine destekliyor 3D baskı bir aparat yaparak ROG Ally'i 3DS ve Wii'u oyunları açan çift ekranlı bir cihaz gibi kullanabilirsin.

Switch Lite çip taktırıp kullanabilirsin hem şarj ömrü daha uzun hem daha büyük bir ekranda daha iyi bir çözünürlükte. Ayrıca o cihaz moonshine destekliyor 3D baskı bir aparat yaparak ROG Ally'i 3DS ve Wii'u oyunları açan çift ekranlı bir cihaz gibi kullanabilirsin.
Switch Lite su an alamam. Butcem Switch Lite + cip icin yeterli degil. Zaten yeni sattim. Daha kucuk bir sey lazim bana. PSP boyut olarak ideal.

Switch Lite'su an alamam. Bütçem Switch Lite + cip icin yeterli degil. Zaten yeni sattim. Daha kucuk bir şey lazim bana. PSP boyut olarak ideal.

PSP'nin alınacak en ufak artısı kalmadı piyasada olan fiyatların hepsi balon onu geçtim artık kaç yıllık cihaz. Ben artık sorunlarından bıktım alış satışını bile kestim o cihazın. Alacaksan anbernic tarafından emülasyon gücü yüksek bir cihaz hatta en kötü bir tane telefonu Custom PSP GO'ya çevir daha mantıklı. Mesela ben Wii'u gamepad aldım şu an bedavaya içinde anakart ve ekranı yok tuşlarını lehimleyip içine telefon anakartı bağlayacağım canavar bir şey olacak. Tabii benim yapacağım ekran sığsın diye HDMI waveshare 16:9 ekran takacağım ama PSP GO yapsan sırıtmaz altta gamepad olarak zaten şu an Console Launcher'la falan manyak geliştiriciler türedi mesela iisu projesi buna en iyi örnek.

PSP'nin alınacak en ufak artısı kalmadı piyasada olan fiyatların hepsi balon onu geçtim artık kaç yıllık cihaz ben artık sorunlarından bıktım alış satışını bile kestim o cihazın. Alacaksan anbernic tarafından emülasyon gücü yüksek bir cihaz en kötü bir tane telefonu Custom PSP GO'ya çevir daha mantıklı. Mesela ben Wii'u gamepad aldım şu an bedavaya içinde anakart ve ekranı yok tuşlarını lehimleyip içine telefon anakartı bağlayacağım canavar bir şey olacak. Tabii benim yapacağım ekran sığsın diye HDMI waveshare 16:9 ekran takacağım ama PSP GO yapsan sırıtmaz altta gamepad olarak zaten şu an Console Launcher'la falan manyak geliştiriciler türedi mesela iisu projesi buna en iyi örnek.
Anbernic olarak RG28XX modeli 2.300 TL civarina aliniyor su an. Onu alabilirim PSP yerine.

Anbernic olarak RG28xx modeli 2.300 TL civarina aliniyor su an. Onu alabilirim PSP yerine.

PSP oynanmaz o modelle (oynanırda büyük yapımlar çok kasar). Zaten PSP alacaksan ortalama minimum 3000 gibi bir para lazım temizi için. Ona o parayı vereceğine dediğim bütçede bir anbernic modeli al.

PSP oynanmaz o modelle (oynanırda büyük yapımlar çok kasar). Zaten PSP alacaksan ortalama minimum 3000 gibi bir para lazım temizi için. Ona o parayı vereceğine dediğim bütçede bir anbernic modeli al.
PSP emulasyonu icin almam H700'lu cihazi tabii. GBA icin uygun. İkinci elde duzgun bir sey bulamadim.

PSP emulasyonu icin almam H700'lu cihazi tabii. Gba icin uygun. İkinci elde duzgun bir şey bulamadim.

TR'de adamakıllı bir şey yok diyedir. 2. dediğim seçenek bile daha mantıklı o derece sıkıntı artık. Bende şu an bol bol PSP var, biri şarj olmuyor diğeri ses tuşu takılı kalıyor diğerlerinin de ayrı ufak sorunları var. Uğraşır durursun kısaca.

1771674735668.webp