Makaleler
23
Merhaba, iki secenegim var:
  1. Seçenek: ASUS ROG Ally'i 16.000 TL'ye direkt nakit olarak elden satin almak.
  2. Seçenek: Kusursuz, kutu icerigi tam ve koleksiyonluk temizlikte olan Nintendo Switch Lite'imi 8.000'e verip, ASUS ROG Ally'i 8.000 TL'ye almak. Ben Switch Lite'i 8.500'e almistim.

Alacagim ASUS ROG Ally'in kutusu, faturasi, garantisi ve sarj aleti yok. Bende 65W'lik bir sarj aleti mevcut degil. Ekstra olarak almam lazim.

Hangisi daha mantikli? Switch'de Zelda oyunlarini bile bitirmedim daha. Fikirlerinizi merak ediyorum.

2. Seçenek: Kusursuz, kutu icerigi tam ve koleksiyonluk temizlikte olan Nintendo Switch Lite'imi 8.000'e verip, ASUS ROG Ally'i 8.000 TL'ye almak. Ben Switch Lite'i 8.500'e almistim.

Alacagim ASUS ROG Ally'in kutusu, faturasi, garantisi ve şarj aleti yok. Bende 65W'lik bir şarj aleti mevcut degil. Ekstra olarak almam lazim.

Hangisi daha mantikli? Switch'de Zelda oyunlarini bile bitirmedim daha. Fikirlerinizi merak ediyorum.

Switch koleksiyonluk olması için herhalde 40 yıl falan geçmesi gerek çünkü manyak satan bir konsol, 8 bin iyi bile. Extreme halihazırda Zelda gibi oyunları açabiliyor, Switch çipliyse save dump yapıp ROG Ally'e at. Şarj aleti de herhangi bir PD şarj aleti olur, yeter ki 65W'a kadar verebilsin ben bazen Xiaomi 67W şarj aletimle PD ile şarj ediyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Switch koleksiyonluk olması için herhalde 40 yıl falan geçmesi gerek çünkü manyak satan bir konsol, 8 bin iyi bile. Extreme halihazırda Zelda gibi oyunları açabiliyor, Switch çipliyse save dump yapıp ROG Ally'e at. Şarj aleti de herhangi bir PD şarj aleti olur, yeter ki 65W'a kadar verebilsin ben bazen Xiaomi 67W şarj aletimle PD ile şarj ediyordum.
Koleksiyonluk derken kondisyon açısından. Sıfır gibi. Hâlâ düşünüyorum.

Koleksiyonluk derken kondisyon açısından. Sıfır gibi. Hâlâ düşünüyorum.

Lite zaten aşırı hasar görebilecek bir cihaz değil bence yapabiliyorsan yap. He ROG Ally'in durumu da önemli eğer çok da iyi durumda değilse düz Ally veya Claw üst modelleri bakılabilir ama tavsiyem Claw'a düşme.

Alacagim ASUS ROG Ally'in kutusu, faturasi, garantisi ve şarj aleti yok. Bende 65W'lik bir şarj aleti mevcut degil. Ekstra olarak almam lazim.

Switch'in yeri başka ama sen bilirsin daha çok. Yani Switch'in keyfini çıkarttıysan olmasa da olur diyorsan takasla ama hâla o aşamada değilsen takaslama.
Powerbank olarak kaç mAh lazım? Kaç watt olsun?

@erdym, ROG Ally'ın durumu iyi. Çiziksiz. Sadece arka tarafındaki plastiğinde biraz kir var. %70 izopropil alkol ile temizlesem nasıl olur? Mikrofiber bez ile tabii. Bir de powerbank önerisi lazım.

Beyaz kasanın sorunu o, bendeki de durmadan kirleniyor diye içinden çıkan kılıfı kullanıyordum, muhtemelen ıslak mendil bile yeter. Powerbank olarak en memnun olduğum seri adaman serisiydi hem gerçekten doğru bir değere sahip hem de kapasitesine göre gayet ince cihazlar. Ben adaman 20 binlik kullanıyordum ama sanırım artık kalmamış. Free2pull serisi denenebilir ama asla Star Lord alma özellikle bana mı denk geldi bilmiyorum ama Adaman'a göre oynama süresi olarak gram alakası yok ve berbatlar.

Birkaç güne ROG Xbox Ally X videosu gelir Techolay kanalına. Muhteşem iş yapmış olursun. Ally cihazlar Nintendo'ya göre çok daha iyi. Z1 Extreme performansını iyi araştır, beğeniyorsan gelen teklife göre Switch'ini sat ve satın al.

Birkaç güne ROG Xbox ally X videosu gelir Techolay kanalına. Muhteşem iş yapmış olursun. Ally cihazlar Nintendo'ya göre çok daha iyi. Z1 Extreme performansını iyi araştır, beğeniyorsan gelen teklife göre Switch'ini sat ve satın al.

Hocam güzel ama pahalı olacak bir cihaz. 2. elde yeni olanlar 30-35'ten aşağı bulunmaz. Önceki X serisi de aynı olaydan nasibini aldı :D millet 10 bin ekstra vermektense 1.5 bine powerbank tercih ediyordu.

Switch'in yeri başka ama sen bilirsin daha çok. Yani Switch'in keyfini çıkarttıysan olmasa da olur diyorsan takasla ama hâla o aşamada değilsen takaslama.
Powerbank olarak kaç mAh lazım? Kaç watt olsun?
Yok keyfini cikartmadim. Sadece Minecraft oynadim. Fakat ASUS ROG Ally'in performansi muazzam emulasyon konusunda. FPS modu kurarak ayni Exclusive oyunlari oynayabilirim. Tek sorunu batarya omru benim icin. 20.000 mAh ve 65W.

Beyaz kasanın sorunu o, bendeki de durmadan kirleniyor diye içinden çıkan kılıfı kullanıyordum, muhtemelen ıslak mendil bile yeter. Powerbank olarak en memnun olduğum seri adaman serisiydi hem gerçekten doğru bir değere sahip hem de kapasitesine göre gayet ince cihazlar. Ben adaman 20 binlik kullanıyordum ama sanırım artık kalmamış. Free2pull serisi denenebilir ama asla Star Lord alma özellikle bana mı denk geldi bilmiyorum ama Adaman'a göre oynama süresi olarak gram alakası yok ve berbatlar.

Tesekkur ederim. Mendille temizlerim. Duzelmezse izopropil alkol ile temizlerim.

Birkaç güne ROG Xbox Ally X videosu gelir Techolay kanalına. Muhteşem iş yapmış olursun. Ally cihazlar Nintendo'ya göre çok daha iyi. Z1 Extreme performansını iyi araştır, beğeniyorsan gelen teklife göre Switch'ini sat ve satın al.
Switch'i satacagim yer 8.000 TL'ye takas yapabiliriz dedi ROG Ally ile.