toyota

Başarılı
Merhaba. ASUS ROG Ally almayı düşünüyorum. 17 bin TL'ye evde PC kuracak yer yok ve laptop almak istemiyorum. Hem el konsolu deneyimlemek istiyordum, sizce alınır mı? Veya alternatifi var mı? 2. el almayı düşünüyorum.

Bulduğum bu tertemiz gözüküyor, hiç tamir görmemiş. Sıfır almayı düşünmüyordum. Çok pahalı olduğu için Steam Deck'den iyi midir?
Donanım olarak Steamdeck'ten iyi tabii ki, Steam zaten kendi işletim sistemini bu tarz cihazlara da sundu, Steamdeck'in pek avantajı kalmadı, fiyatı iyi tertemiz duruyor, almayı düşünebilirsin.

Donanım olarak Steam Deck'ten iyi tabii ki, Steam zaten kendi işletim sistemini bu tarz cihazlara da sundu, Steam Deck'in pek avantajı kalmadı, fiyatı iyi tertemiz duruyor, almayı düşünebilirsin.
Oynayacağım oyunlar çok fazla yok ama 512 GB yetmez gibi düşünüyorum.

Roblox, Cyberpunk 2077, GTA V, Forza 5, Valorant, CS2 gibi şeyler oynayacağım. M.2 SSD'si değiştirebilir mi?

Oynayacağım oyunlar çok fazla yok ama 512 GB yetmez gibi düşünüyorum Roblox,Cyberpunk 2077,GTA V Forza 5,Valorant ,CS2 gibi şeyler oynayacagım M.2 SSD'si değiştirebilir mi?
Üzerinde ek yuva var diye biliyorum yani, var olan depolamayı değişmene gerek yok, yeni bir SSD takabiliyorsun, bir de Micro SD kart yuvası var onla da hafızayı arttırabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer ben tamamen konsol deneyimi almak istiyorum diyorsan Deck al. Fakat daha iyi performans istiyorsan Ally daha iyi olur. Ally'ın PC'den farkı yok. Fakat PC'deki sorunların büyük oranı Ally'da da var. Ayrıca şarjı Deck'e göre 1 saat daha az gidiyor. Ben oyunların özel optimizasyonla çıkmasından dolayı Deck alırdım.

Eğer ben tamamen konsol deneyimi almak istiyorum diyorsan deck al. Fakat daha iyi performans istiyorsan ally daha iyi olur. Ally'ın PC'den farkı yok. Fakat PC'deki sorunların büyük oranı Ally'da da var. Ayrıca şarjı Deck'e göre 1 saat daha az gidiyor. Ben oyunların özel optimizasyonla çıkmasından dolayı deck alırdım.

Tamamen konsol deneyimi değil de çoğu oyunu oynayıp normal işimi de görmesini istiyorum.

Donanım olarak Steam Deck'ten güçlü. Anladığım kadarıyla istenirse bunlara da SteamOS kurmak mümkün. En çok kıyaslama Steam Deck ile olduğu için örnek bir video atıyorum.

Steam OS kurduğumuzda ASUS'un watt değiştirme gibi paneline erişemiyoruz sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör: