Hocam, bende bu klavyeyi almayı düşünüyorum. Ancak, ABS olduğu için pek de içime sinmiyor. Gerçi kaliteli bir ABS çoğu PBT den daha iyi oluyor. Klavyeden memnun musunuz? Ses kalitesi ve yazış hissiyatı nasıl acaba?
Snow rengini almayı düşünüyorum ama gri renk profile full beyaz veya siyah nasıl gider, bilemedim. Sen sanırım siyah almıştın. Görüntü olarak nasıl duruyor? İmkanın varsa foto atabilir misin?
Snow rengini almayı düşünüyorum ama gri renk profile Full beyaz veya siyah nasıl gider, bilemedim. Sen sanırım siyah almıştın. Görüntü olarak nasıl duruyor? İmkanın varsa fotoğraf atabilir misin?
Razer PBT almayı düşünüyorum ama acaba tuş boyutları klavyeye uyar mı diye düşünüyorum? Acaba Asus Azot'hın tuş boyutları ile aynı mıdır? Bir bilgin var mı?
Herkese selamlar bende bu klavyeden aldım bakalım nasıl olacak. Bu yazıyı logitech g413 den yazıyorum ve berbat bir klavye olduğunu söyleyebilirim. Değiştirme sebebim tuşlar hemen silindi resmen ayrıca oyun oynarken tuşlar çıkmaya başlamıştı almışken kablosuz alayım dedim bakalım deneyimlerimi paylaşırım buradan
Herkese selamlar bende bu klavyeden aldım bakalım nasıl olacak. Bu yazıyı logitech g413 den yazıyorum ve berbat bir klavye olduğunu söyleyebilirim. Değiştirme sebebim tuşlar hemen silindi resmen ayrıca oyun oynarken tuşlar çıkmaya başlamıştı almışken kablosuz alayım dedim bakalım deneyimlerimi paylaşırım buradan