Hocam, bende bu klavyeyi almayı düşünüyorum. Ancak, ABS olduğu için pek de içime sinmiyor. Gerçi kaliteli bir ABS çoğu PBT den daha iyi oluyor. Klavyeden memnun musunuz? Ses kalitesi ve yazış hissiyatı nasıl acaba?
Her açıdan klavyeyi çok sevdim. ABS tuş takımı da sıkıntı yaratmıyor.

Her açıdan klavyeyi çok sevdim. ABS tuş takımı da sıkıntı yaratmıyor.
Başka bir makalede SteelSeries PBT tuş takımı aldığınızı görmüştüm. Hangi renk aldınız ve memnun musunuz? Yoksa PBT'e hiç gerek yok mu?

Ek olarak, SteelSeries PBT keycaps RGP'leri nasıl? Yeterli mi?

Klavyeyi İtopyadan mı satın aldınız?

Başka bir makalede SteelSeries PBT tuş takımı aldığınızı görmüştüm. Hangi renk aldınız ve memnun musunuz? Yoksa PBT'e hiç gerek yok mu?

Ek olarak, SteelSeries PBT keycaps RGP'leri nasıl? Yeterli mi?

Klavyeyi İtopyadan mı satın aldınız?
Gaming.gen.tr'den almıştım. Güzel keycaptir klavye rengine göre uyumlu seçebilirsin. PBT keycap olmazsa olmaz bir şey değil.

Gaming.gen.tr'den almıştım. Güzel keycaptir klavye rengine göre uyumlu seçebilirsin. PBT keycap olmazsa olmaz bir şey değil.
Snow rengini almayı düşünüyorum ama gri renk profile full beyaz veya siyah nasıl gider, bilemedim. Sen sanırım siyah almıştın. Görüntü olarak nasıl duruyor? İmkanın varsa foto atabilir misin?

sende de snow rengi var değil mi?

Snow rengini almayı düşünüyorum ama gri renk profile Full beyaz veya siyah nasıl gider, bilemedim. Sen sanırım siyah almıştın. Görüntü olarak nasıl duruyor? İmkanın varsa fotoğraf atabilir misin?

Sende de snow rengi var değil mi?

Siyah görüntü olarak kötü görünüyor bence. Snow dediğin Switch oluyor bu arada o Switch'i öneririm. Renk olarak beyaz siyah seçmek sana kalmış.

Siyah görüntü olarak kötü görünüyor bence. Snow dediğin Switch oluyor bu arada o Switch'i öneririm. Renk olarak beyaz siyah seçmek sana kalmış.
beyaz caps'leri mi tavsiye ediyorsun? Yoksa çok da gerekli değilse, ABS'lerden hissiyat, ses anlamında çok bi farkı yoksa çok da gerek yok gibi mi?

Herkese selamlar bende bu klavyeden aldım bakalım nasıl olacak. Bu yazıyı logitech g413 den yazıyorum ve berbat bir klavye olduğunu söyleyebilirim. Değiştirme sebebim tuşlar hemen silindi resmen ayrıca oyun oynarken tuşlar çıkmaya başlamıştı almışken kablosuz alayım dedim bakalım deneyimlerimi paylaşırım buradan

Herkese selamlar bende bu klavyeden aldım bakalım nasıl olacak. Bu yazıyı logitech g413 den yazıyorum ve berbat bir klavye olduğunu söyleyebilirim. Değiştirme sebebim tuşlar hemen silindi resmen ayrıca oyun oynarken tuşlar çıkmaya başlamıştı almışken kablosuz alayım dedim bakalım deneyimlerimi paylaşırım buradan
Aynı durumla karşı karşıyayım hatta tuşların tırnakları kırıldı çok yazık gerçekten bu kadar para verip mağdur olmak çok üzücü