ASUS ROG Azoth Klavye için Yedek NX Red Switch Önerisi

Arkadaşlar, iyi günler. ROG Azoth | Klavye | ROG Türkiye klavyeye sahibim. Klavyeyi dün yağladım. Yağlama kitinde 3 tane yedek NX red Switch var ama bir tuşunun ileriki zamanda bozulma ihtimaline karşı 10-20 tane yedek Switch bulundurmak istiyorum. Ben yedek satıldığı site aradım ama ASUS'un kendi sattığı bir site bulamadım. Bu Switch'ten nasıl bulabilirim? İki tane sitede buldum, bunlar:
Link

Ama orijinal mi çakma mı bilmiyorum. Vakit ayırıp okuduğunuz ve yardımınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
- ROG Azoth klavye için yedek NX Red Switch arıyorsanız, öncelikle doğru ve orijinal ürünleri bulmak önemlidir. İşte önerilerim:

1. Resmi Dağıtıcılar ve Mağazalar:
- ASUS'un resmi web sitesinden ve yetkili dağıtıcılarından yedek parçalarla ilgili bilgi alabilirsiniz. Telefon veya e-posta ile iletişime geçmek faydalı olabilir.

2. Güvenilir E-Ticaret Siteleri:
- Yedek NX Red Switch bulmak için aşağıdaki siteleri kontrol edin:
- Amazon: Sıklıkla güvenilir satıcılar ve ürünler bulunabilir.
- Newegg: Özellikle PC bileşenleri için doğru ürünleri aramak için bir diğer iyi kaynaktır.
- eBay: Orijinal ürünleri bulma şansınız var, ancak satıcının güvenilirliğini kontrol edin.

3. Önerilen Bağlantılar:
- İncelediğiniz bağlantıları dosyalarına veya satıcılara göre değişebilir, bu nedenle öncelikle ürün yorumlarını inceleyerek karar verin.
- Switch Oddities: Verdiğiniz bağlantı doğru gibi görünüyor. Ancak, orijinalliği için ürün açıklamalarını ve yorumlarını okuyun.

4. Diğer Kullanıcı Forumları:
- Reddit ve benzeri forumlarda diğer kullanıcıların önerilerini ve deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Genellikle bu platformlarda kullanıcılar kendi aldıkları ürünleri paylaşır.

5. Farklı Satıcıların Kontrolü:
- Her iki bağlantıyı da değerlendirin, fiyat ve yorumları karşılaştırın. Orijinal olmayan ürünler genellikle daha ucuzdur ama daha düşük bir performans sunabilir.

- Son olarak, satın almadan önce kullanıcı yorumlarını ve derecelendirmelerini göz önünde bulundurmayı unutmayın. Bu, satın alacağınız ürünün kalitesi hakkında size bir fikir verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…