Arkadaşlar, iyi günler. ROG Azoth | Klavye | ROG Türkiye klavyeye sahibim. Klavyeyi dün yağladım. Yağlama kitinde 3 tane yedek NX red Switch var ama bir tuşunun ileriki zamanda bozulma ihtimaline karşı 10-20 tane yedek Switch bulundurmak istiyorum. Ben yedek satıldığı site aradım ama ASUS'un kendi sattığı bir site bulamadım. Bu Switch'ten nasıl bulabilirim? İki tane sitede buldum, bunlar:
Link

Ama orijinal mi çakma mı bilmiyorum. Vakit ayırıp okuduğunuz ve yardımınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, iyi günler. ROG Azoth | Klavye | ROG Türkiye klavyeye sahibim. Klavyeyi dün yağladım. Yağlama kitinde 3 tane yedek NX red Switch var ama bir tuşunun ileriki zamanda bozulma ihtimaline karşı 10-20 tane yedek Switch bulundurmak istiyorum. Ben yedek satıldığı site aradım ama ASUS'un kendi sattığı bir site bulamadım. Bu Switch'ten nasıl bulabilirim? İki tane sitede buldum, bunlar:
Link

Ama orijinal mi çakma mı bilmiyorum. Vakit ayırıp okuduğunuz ve yardımınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
- ROG Azoth klavye için yedek NX Red Switch arıyorsanız, öncelikle doğru ve orijinal ürünleri bulmak önemlidir. İşte önerilerim:

1. Resmi Dağıtıcılar ve Mağazalar:
- ASUS'un resmi web sitesinden ve yetkili dağıtıcılarından yedek parçalarla ilgili bilgi alabilirsiniz. Telefon veya e-posta ile iletişime geçmek faydalı olabilir.

2. Güvenilir E-Ticaret Siteleri:
- Yedek NX Red Switch bulmak için aşağıdaki siteleri kontrol edin:
- Amazon: Sıklıkla güvenilir satıcılar ve ürünler bulunabilir.
- Newegg: Özellikle PC bileşenleri için doğru ürünleri aramak için bir diğer iyi kaynaktır.
- eBay: Orijinal ürünleri bulma şansınız var, ancak satıcının güvenilirliğini kontrol edin.

3. Önerilen Bağlantılar:
- İncelediğiniz bağlantıları dosyalarına veya satıcılara göre değişebilir, bu nedenle öncelikle ürün yorumlarını inceleyerek karar verin.
- Switch Oddities: Verdiğiniz bağlantı doğru gibi görünüyor. Ancak, orijinalliği için ürün açıklamalarını ve yorumlarını okuyun.

4. Diğer Kullanıcı Forumları:
- Reddit ve benzeri forumlarda diğer kullanıcıların önerilerini ve deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Genellikle bu platformlarda kullanıcılar kendi aldıkları ürünleri paylaşır.

5. Farklı Satıcıların Kontrolü:
- Her iki bağlantıyı da değerlendirin, fiyat ve yorumları karşılaştırın. Orijinal olmayan ürünler genellikle daha ucuzdur ama daha düşük bir performans sunabilir.

- Son olarak, satın almadan önce kullanıcı yorumlarını ve derecelendirmelerini göz önünde bulundurmayı unutmayın. Bu, satın alacağınız ürünün kalitesi hakkında size bir fikir verebilir.