Picky

Uzman
Bugün evde değilken ürün kapıma bırakıldı. Kapıdan aldığımda içine konan kutu bir tarafından yırtılmış, anakartın kutusu da köşeden hasar görmüştü. Arayıp değişim talebi istedim, yarın gelip teslim alacaklar ancak sizden de bir fikir almak istedim. Aşağıya resimleri bıraktım. Sizce anakart darbe almış olabilir mi? Hepsiburada üzerinde "değişim" diye bir seçenek yoktu, iade başlığı altında özellikle 2 defa arayarak yalnızca bire bir değişim talep ettim. İndirimli aldım ve indirimi bitti. Paramı iade ederlerse daha pahalıdan almak zorunda kalmak istemiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?

1.webp

2.webp

Eki Görüntüle 200419

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün evde değilken ürün kapıma bırakıldı. Kapıdan aldığımda içine konan kutu bir tarafından yırtılmış, anakartın kutusu da köşeden hasar görmüştü. Arayıp değişim talebi istedim, yarın gelip teslim alacaklar ancak sizden de bir fikir almak istedim. Aşağıya resimleri bıraktım. Sizce anakart darbe almış olabilir mi? Hepsiburada üzerinde "değişim" diye bir seçenek yoktu, iade başlığı altında özellikle 2 defa arayarak yalnızca bire bir değişim talep ettim. İndirimli aldım ve indirimi bitti. Paramı iade ederlerse daha pahalıdan almak zorunda kalmak istemiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Eki Görüntüle 200417

Eki Görüntüle 200418

Eki Görüntüle 200419
Ürünün dış kutusunun içine koyulan kutu yüzünden deformasyon oluştuğundan eminseniz ve ürünün jelatinleri tamsa kullanılma izi vesaire yoksa sıkıntı yok, benim dikkatimi çeken şey kapıya bırakmak nedir benim burda sinirim bozuldu benim böyle yüksek fiyatlı bir ürününü kapıma bıraksalar o kargoyu kafasında parçalarım.

Eki Görüntüle 200417

Eki Görüntüle 200418

Eki Görüntüle 200419
@Picky Hiç problem olmaz dert etme, X870E Apex'in kutusu da böyle geldiği oluyor :D İçini açıp dikkatlice kontrol et, iade edildiğine dair herhangi bir iz yoksa, jelatinler vesaire vida deliklerini kontrol et, sıfır hissiyatı uyandırıyorsa devam. Kargo'dan dolayı bunun olması kaçınılmaz, çok çok şanslı olman lazım öteki türlü, dış kutudaki bu bahsettiğin durum önem arz etmiyor yani. Kesici delici ile zedelenme olsaydı kutunun altında ya da tepesinde, köşesi yerine, o halde iade düşünülürdü.

1762795419742.webp

Al bak x870e apex kutunun köşesi, kargocular top oynamış yine.

Bu işten en iyi @Eagles hoca anlar, kutuda deforme varsa garanti süreci nasıl işliyor bakmak lazım.

@LH44 Sen ne diyorsun bu duruma, Carbon kutusu nasıl geldi sende. Benim ne dış kutuda ne iç statik poşette seal etiket metiket yoktu, benim kartı test bench olarak kullanmışlar depo çalışanları :D

Eki Görüntüle 200417

Eki Görüntüle 200418

Eki Görüntüle 200419
Bence ASUS sevdasından vazgeçip bunu al kurtul derim Wi-Fi'li ya da Wi-Fi'siz:

@LH44 Wi-Fi'li 1K indirime girmiş bunu iletebilir misin konu komşuya :D

@Picky Bu ürün giriş seviyesi değil Wi-Fi 7 kesin istiyorum diyordun sanırım, 6E bence yeterli bilmiyorum sana kalmış. İndirimde şu anda bu kart kaçmaz. ROG zaten haketmıyor o meblayı.

Son düzenleme:
@LH44 Sen ne diyorsun bu duruma, Carbon kutusu nasıl geldi sende. Benim ne dış kutuda ne iç statik poşette seal etiket metiket yoktu, benim kartı test bench olarak kullanmışlar depo çalışanları :D
Direkt şubeden almıştım, temiz olduğundan emin olup.
Kutu/statik poşet hepsi sağlam, açılmadığına işaret ediyordu.
C1000'i ise Vatan'ın internet sitesinden sipariş vermiştim, adamlar deli gibi paketlemiş. 😀

@Picky bence iade etmenize gerek yok. O hasar normal görünüyor.

Eki Görüntüle 200417

Eki Görüntüle 200418

Eki Görüntüle 200419
Çok da sorun etmeyin. Benim ASUS ROG RYUJİN III 240mm'in kutusuda bayağı hasarlı gelmişti. Önü yırtıktı bayağı. İade ile uğraşmak istemediğimden dolayı yollamadım.

O kadarcık hasardan anakarta zarar geleceğini sanmıyorum, beklemeye değmez. Ben açar kullanırdım.
Detaylı inceleme fırsatım olmadı hocam, sabah nöbetten çıkınca detaylı bakacağım.

Ürünün dış kutusunun içine koyulan kutu yüzünden deformasyon oluştuğundan eminseniz ve ürünün jelatinleri tamsa kullanılma izi vesaire yoksa sıkıntı yok, benim dikkatimi çeken şey kapıya bırakmak nedir benim burda sinirim bozuldu benim böyle yüksek fiyatlı bir ürününü kapıma bıraksalar o kargoyu kafasında parçalarım.
Anakartın kendi kutusunun dış kısmında açmadan önce kesipte açtığımız bi güvenlik etiketi yok sanırım, birkaç kutu açılımı izledim. İçerisinde bir sorun yok gibiydi, statik poşette filan.

@Picky Hiç problem olmaz dert etme, X870E Apex'in kutusu da böyle geldiği oluyor :D İçini açıp dikkatlice kontrol et, iade edildiğine dair herhangi bir iz yoksa, jelatinler vesaire vida deliklerini kontrol et, sıfır hissiyatı uyandırıyorsa devam. Kargo'dan dolayı bunun olması kaçınılmaz, çok çok şanslı olman lazım öteki türlü, dış kutudaki bu bahsettiğin durum önem arz etmiyor yani. Kesici delici ile zedelenme olsaydı kutunun altında ya da tepesinde, köşesi yerine, o halde iade düşünülürdü.

Eki Görüntüle 200434

Al bak x870e apex kutunun köşesi, kargocular top oynamış yine.

Bu işten en iyi @Eagles hoca anlar, kutuda deforme varsa garanti süreci nasıl işliyor bakmak lazım.

Bence ASUS sevdasından vazgeçip bunu al kurtul derim Wi-Fi'li ya da Wi-Fi'siz:

@LH44 Wi-Fi'li 1K indirime girmiş bunu iletebilir misin konu komşuya :D

@Picky Bu ürün giriş seviyesi değil Wi-Fi 7 kesin istiyorum diyordun sanırım, 6E bence yeterli bilmiyorum sana kalmış. İndirimde şu anda bu kart kaçmaz. ROG zaten haketmıyor o meblayı.
@Ayhan Dönmez Yok hocam wifi ile ilgili herhangi bir talebim yok benim, belki farklı bir konudan başka bir kullanıcı aklınızda kalmış olabilir. Dediğiniz gibi biraz marka takıntısı oldu aslında benimkisi. Olmuşken şu olsun filan. Halbuki detaylı bilgiye bile sahip değilim anakart hakkında (neyin yeterli olup olmayacağı hakkında karar verebilecek seviyede bilgim yok). Şu an baya düşünüyorum yani iade edip B850M FORCE' yi almayı. RAM için de zaten en iyisinin 2 slotlu anakart olduğunu söylemiştiniz. Yarına kadar bir karar vericem artık.
Direkt şubeden almıştım, temiz olduğundan emin olup.
Kutu/statik poşet hepsi sağlam, açılmadığına işaret ediyordu.
C1000'i ise Vatan'ın internet sitesinden sipariş vermiştim, adamlar deli gibi paketlemiş. 😀

@Picky bence iade etmenize gerek yok. O hasar normal görünüyor.
Tamamdır sayın hocam teşekkür ederim. Hasardan dolayı değil de edersem eğer B850M FORCE almak için iade ederim sanırım.

Ne diyorsun Wi-Fi'li Wi-Fi'siz fiyatta Force :D
Wi-Fi'ye ihtiyaç yoksa eğer Wi-Fi'siz modelini almak daha mı iyi olur? Fark eder mi?

Son düzenleme: