- Makaleler
- 1
Fark etmez ama bu modeli al çünkü fiyatları eşlendi.Detaylı inceleme fırsatım olmadı hocam, sabah nöbetten çıkınca detaylı bakacağım.
Anakartın kendi kutusunun dış kısmında açmadan önce kesipte açtığımız bi güvenlik etiketi yok sanırım, birkaç kutu açılımı izledim. İçerisinde bir sorun yok gibiydi, statik poşette filan.
@Ayhan Dönmez Yok hocam wifi ile ilgili herhangi bir talebim yok benim, belki farklı bir konudan başka bir kullanıcı aklınızda kalmış olabilir. Dediğiniz gibi biraz marka takıntısı oldu aslında benimkisi. Olmuşken şu olsun filan. Halbuki detaylı bilgiye bile sahip değilim anakart hakkında (neyin yeterli olup olmayacağı hakkında karar verebilecek seviyede bilgim yok). Şu an baya düşünüyorum yani iade edip B850M FORCE' yi almayı. RAM için de zaten en iyisinin 2 slotlu anakart olduğunu söylemiştiniz. Yarına kadar bir karar vericem artık.
Tamamdır sayın hocam teşekkür ederim. Hasardan dolayı değil de edersem eğer B850M FORCE almak için iade ederim sanırım.
Wi-Fi'ye ihtiyaç yoksa eğer Wi-Fi'siz modelini almak daha mı iyi olur? Fark eder mi?
Bu kart her türlü daha iyi ROG'a göre, ROG 10k falan olmalıydı o kart özelinde, sırf ROG diye 3k 4k pahalı. 10k olsa alınırdı aslında ama dediğim gibi 1 dimm per channel kartlar en sorunsuzu bu sokette.