Detaylı inceleme fırsatım olmadı hocam, sabah nöbetten çıkınca detaylı bakacağım.

Anakartın kendi kutusunun dış kısmında açmadan önce kesipte açtığımız bi güvenlik etiketi yok sanırım, birkaç kutu açılımı izledim. İçerisinde bir sorun yok gibiydi, statik poşette filan.

@Ayhan Dönmez Yok hocam wifi ile ilgili herhangi bir talebim yok benim, belki farklı bir konudan başka bir kullanıcı aklınızda kalmış olabilir. Dediğiniz gibi biraz marka takıntısı oldu aslında benimkisi. Olmuşken şu olsun filan. Halbuki detaylı bilgiye bile sahip değilim anakart hakkında (neyin yeterli olup olmayacağı hakkında karar verebilecek seviyede bilgim yok). Şu an baya düşünüyorum yani iade edip B850M FORCE' yi almayı. RAM için de zaten en iyisinin 2 slotlu anakart olduğunu söylemiştiniz. Yarına kadar bir karar vericem artık.

Tamamdır sayın hocam teşekkür ederim. Hasardan dolayı değil de edersem eğer B850M FORCE almak için iade ederim sanırım.

Wi-Fi'ye ihtiyaç yoksa eğer Wi-Fi'siz modelini almak daha mı iyi olur? Fark eder mi?
Fark etmez ama bu modeli al çünkü fiyatları eşlendi.

Bu kart her türlü daha iyi ROG'a göre, ROG 10k falan olmalıydı o kart özelinde, sırf ROG diye 3k 4k pahalı. 10k olsa alınırdı aslında ama dediğim gibi 1 dimm per channel kartlar en sorunsuzu bu sokette.

O köşede olan darbe dışında majör bir sıkıntı göremedim hocam. Çok endişe verici gözükmüyor. Bana da geliyor ürünler ezik, bazen darbe almış şekilde. Çok endişe etmiyorum. Ben ayda ortalama 15-20 kargo sipariş ediyorum.

Şöyle oluyor: iade ederseniz. İçerisine veya üzerine kutunun durumu izah eden A4 kağıdına yazın sıkıntınızı. Daha sonra para iadesi tamamlarken, eğer paranın size hızlı ulaşmasını isterseniz, Hepsipay hesabınıza aktarın. Oradan da bankaya mesai saatleri içerisinde 15 dakika da atarsınız. Bu şekilde çok hızlanır işlem. Direkt banka/kredi kartına geri iade isteyince 3-4 günü bulabiliyor. Ama birebir değişim konusuna net bir şey diyemiyorum. Amazon'da böyle bir sıkıntı yaşarsanız, açılmış ürün felan, adamlar o ürünü hediye edebiliyor. Ekstra ürün gönderdiler bana. Kutusu açılmış şarj aleti geldi, talep ettim sıfırını gönderdiler. Elimdeki ne olacak dediğimde, ister saklayın, ister atın dedi adamlar.

Gördüğüm kadarıyla, Premium üyesisin. Premium üyelerinin kolay iade hakkı 30 gün, 14 gün değil bu arada. Panik yapma, eğer işlem yapmayı düşünüyorsan. İyi düşün, acele etme. @Picky

@Ayhan Dönmez Estağfurullah hocam, bildiğim bir şey var ise yardımcı olmaktan keyif alırım.

Faz olarak da 1 dpc oluşu sebebiyle de f/p bir kart, üstü gereksiz. @Picky

Tabi @Eagles dediği gibi şu anki sorun major bir sorun değil, ciddi bir problem görünmüyor. Kullanmaya da devam edebilirsin, ben sadece en optimal senaryoyu anlattım, b850 force kartı giriş seviye kart değil asla ve wi-fi sürümü normal sürümü ile eş fiyatta şu anda, indirimde yani. O sebepten önerdim.

Faz olarak da 1 dpc oluşu sebebiyle de f/p bir kart, üstü gereksiz. @Picky

Tabi @Eagles dediği gibi şu anki sorun major bir sorun değil, ciddi bir problem görünmüyor. Kullanmaya da devam edebilirsin, ben sadece en optimal senaryoyu anlattım, b850 force kartı giriş seviye kart değil asla ve wi-fi sürümü normal sürümü ile eş fiyatta şu anda, indirimde yani. O sebepten önerdim.
Sizi ve @LH44 hocamı da dinleyip iade edicem üstat. B850M FORCE alıcam. Bu kadar tavsiye ettiniz madem marka takıntısını bırakıp bi söz dinleyelim. Tek düşündüğüm şu an sizin verdiğiniz linkte 5 adet stok kalmış görünüyo. Para iadesi alana kadar bitebilir sanırım stok.

Şöyle oluyor: iade ederseniz. İçerisine veya üzerine kutunun durumu izah eden A4 kağıdına yazın sıkıntınızı. Daha sonra para iadesi tamamlarken, eğer paranın size hızlı ulaşmasını isterseniz, Hepsipay hesabınıza aktarın. Oradan da bankaya mesai saatleri içerisinde 15 dakika da atarsınız. Bu şekilde çok hızlanır işlem. Direkt banka/kredi kartına geri iade isteyince 3-4 günü bulabiliyor.

Gördüğüm kadarıyla, Premium üyesisin. Premium üyelerinin kolay iade hakkı 30 gün, 14 gün değil bu arada. Panik yapma, eğer işlem yapmayı düşünüyorsan. İyi düşün, acele etme. @Picky
Evet hocam premium üyeyim hatta Hepsiburada World kartım var, kredi kartı ile 10 taksit seçeneği ile aldım anakartı. Sizin anlattığınız peşin satın alım senaryosunda mı geçerli? Şu an iade ettiğimde sanırım kredi kartımdan çekilen limit mi iade olacak tam bilmiyorum. Bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Evet hocam premium üyeyim hatta Hepsiburada World kartım var, kredi kartı ile 10 taksit seçeneği ile aldım anakartı. Sizin anlattığınız peşin satın alım senaryosunda mı geçerli? Şu an iade ettiğimde sanırım kredi kartımdan çekilen limit mi iade olacak tam bilmiyorum. Bilginiz var mı?

Hocam, ben kredi kartı kullanmıyorum. Banka kartı ve tek çekim kullanıyorum hep. Müşteri hizmetleri ile bir görüşün o konuyu. World Card Hepsiburada olduğu için, esneklik olabilir.

Premium üyesi müşteri hizmetlerinde de ayrıcalıklı oluyor çünkü.