12649

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, bu iki klavye arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyidir? Manyetik switch'li ASUS ROG Falchion Ace 75 HE mi, yoksa optik mekanik switch'li ASUS ROG Strix Scope II 96 RX Red mi alınmalı?

ASUS ROG SCOPE 2 96 RX RED Wireless kullanıyorum, güzel klavye bayağı. ben 1 ay önce 5.000 liraya aldım, bu fiyatlara yakın bulabiliyorsan alınır. Şimdi gelirler Wraith ürünleri atarlar ama şu ürünün kalitesini bulamazlar.

Bu arada RX Red switchler Asus un özel kendi switchleri 100 milyon tıklama ömrü var asla switch bozulması olmaz.

ASUS ROG scope 2 96 RX red Wireless kullanıyorum, güzel klavye bayağı. Ben 1 ay önce 5.000 liraya aldım, bu fiyatlara yakın bulabiliyorsan alınır. Şimdi gelirler Wraith ürünleri atarlar ama şu ürünün kalitesini bulamazlar.

İyiymiş hocam güle güle kullanın sizce hangisi daha iyi olur benim için ASUS ROG scope 2 RX red kullandım baya iyiydi memnundum ama şimdi bozuldu yeni klavye arıyorum diyorum bari aynısını almiyim birdaha Wireless geçeyim aynı modelin 96 form faktörlü Wireless var sizdeki yani ona geçebilirim ya da falchion ACE alabilirim ama daha önce hiç manyetik Switch kullanmadım.

İyiymiş hocam güle güle kullanın sizce hangisi daha iyi olur benim için ASUS ROG scope 2 RX red kullandım şimdi bozuldu yeni klavye arıyorum diyorum bari aynısını almiyorum Wireless geçeyim aynı modelin 96 form faktörlü Wireless var sizdeki yani ona geçebilirim ya da falchion ACE alabilirim ama daha önce hiç manyetik Switch kullanmadım.

Bozulması garip nasıl bozuldu? Falchion ACE daha iyidir özellik olarak.