Merhaba, şu anda ASUS ROG Azoth klavye kullanıyorum ve başlıkta bahsettiğim klavyeyi almayı düşünüyorum ama tam olarak karar verebilmiş değilim. CS:GO, Valorant gibi FPS oyunlarını oynamıyorum çoğunlukla Cyberpunk, RDR2, League of Legends gibi oyunlar oynuyorum ayrıca yazılım geliştirme amacıyla kullanıyorum klavyeyi. Böyle bir durumda Hall Effect ve Rapid Trigger özelliğine sahip bir klavyeye tekrardan para vermek ne kadar mantıklı olur sizce?
Satıp alınabilir. Klavye'nin özellik bakımından karşılaştırma yapacak olursak Wooting HE klavyelere rakip gözüküyor. Daha iyi veya daha kötü orasını bilemem.
75 Düzen Çoklu Modlar (Bluetooth 5.0, 2.4Ghz ve Type-C) Çalışırken Değiştirilebilir Soket RGB Arka Aydınlatma N-key Rollover MOD 007B PC Blue on White, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle…
75 Düzen Çoklu Modlar (Bluetooth 5.0, 2.4Ghz ve Type-C) Çalışırken Değiştirilebilir Soket RGB Arka Aydınlatma N-key Rollover MOD 007B PC Blue on White, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle…
Saçma, arkadaş zaten ondan daha iyi klavye olan Rog Azoth kullanıyor, Akkolar artık Hall effect ve öbür gaming markaların üst seviye modellerine kafa tutamıyor donanım ve yazılım bakımından.
@Toby Fox Azoth satıp bu arkadaşı sipariş ettim. RT özelliğini League of Legends'ta kullanmamı önerir misin? Eğer önerirsen ayarlamaları nasıl yapmamı önerirsin?
Azoth satıp bu arkadaşı sipariş ettim. RT özelliğini League of Legends'ta kullanmamı önerir misin? Eğer önerirsen ayarlamaları nasıl yapmamı önerirsin?