Mehmet Can Vardar

Başarılı
Yer
İzmir, Türkiye
Merhaba, şu anda ASUS ROG Azoth klavye kullanıyorum ve başlıkta bahsettiğim klavyeyi almayı düşünüyorum ama tam olarak karar verebilmiş değilim. CS:GO, Valorant gibi FPS oyunlarını oynamıyorum çoğunlukla Cyberpunk, RDR2, League of Legends gibi oyunlar oynuyorum ayrıca yazılım geliştirme amacıyla kullanıyorum klavyeyi. Böyle bir durumda Hall Effect ve Rapid Trigger özelliğine sahip bir klavyeye tekrardan para vermek ne kadar mantıklı olur sizce?

Satıp alınabilir. Klavye'nin özellik bakımından karşılaştırma yapacak olursak Wooting HE klavyelere rakip gözüküyor. Daha iyi veya daha kötü orasını bilemem.

Rekabetçi oynamıyorsanız gerek yok RT bir klavye almaya, Akko'lardan alüminyum kasalı bir model tercih edebilirsiniz isterseniz.

Rekabetçi oynamıyorsanız gerek yok RT bir klavye almaya, Akko'lardan alüminyum kasalı bir model tercih edebilirsiniz isterseniz.
Saçma, arkadaş zaten ondan daha iyi klavye olan Rog Azoth kullanıyor, Akkolar artık Hall effect ve öbür gaming markaların üst seviye modellerine kafa tutamıyor donanım ve yazılım bakımından.

CS2 gibi oyunlar RT özelliğini engelledi zaten. Kullaninca oyundan atıyor.

@Toby Fox Azoth satıp bu arkadaşı sipariş ettim. RT özelliğini League of Legends'ta kullanmamı önerir misin? Eğer önerirsen ayarlamaları nasıl yapmamı önerirsin?

CS2 gibi oyunlar RT özelliğini engelledi zaten. Kullaninca oyundan atıyor.

CS2 haricinde engelleyen bir oyunla karşılaşmadım. Ayrıca Rapid Trigger değil Snap Tap özelliğini engelliyorlar.

Son düzenleme: