Merhaba, başlıkta belirtilen modeli 2 gün önce satın aldım ve bugün elime ulaştı. Windows yüklemeye başlamadım henüz, BIOS'ta GPU 5070 olarak görünüyor ama aslında 5070 Ti. Tuhaf olan şu ki 5070 modelli bir laptop katalogta yok, hepsi 5070 Ti. BIOS'ta niye 5070 olarak görünüyor? Üründe bir sorun mu var?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Merhaba. Laptop FreeDOS model. Windows aldım yükleyecektim ama BIOS'ta böyle görünce Windows yüklemeye başlamadım, haliyle GPU-Z'den kontrol edemiyorum. Her ihtimale karşı böyle bir şeyle karşılaşınca emin olmadan kurmak istemedim Windows'u. Öte yandan ASUS'un kendi resmi sitesinden aldım, aklıma kötü bir ihtimal olması da gelmiyor çok fazla bilemedim kısacası.
Seri yeni çıktı çoğu cihazda hotspot değerleri bile gözükmüyor. Super veya Ti kısaltmaları bazen BIOS üzerinden gözükmüyor olabilir dediğim gibi Windows'unuzu kurduktan sonra GPU-Z üzerinden kontrol edin bir problem olmaz resmi sitedeki 'GU605CR302 ' kod adı 5070 Ti donanımıyla beraber gözüküyor endişe etmenizi gerektirecek bir durum yok sisteminizi kurun eğer problem olursa tekrardan yazabilirsiniz veya doğrudan ASUS'a bildirirsiniz ama zannımca Ti kısaltmaları şimdilik BIOS ekranlarında gözükmüyor olabilir.
Merhaba. Laptop Freedos model. Windows aldım yükleyecektim ama BIOS'ta böyle görünce Windows yüklemeye başlamadım, haliyle GPU-Z'den kontrol edemiyorum. Her ihtimale karşı böyle bir şeyle karşılaşınca emin olmadan kurmak istemedim Windows'u. Öte yandan ASUS'un kendi resmi sitesinden aldım, aklıma kötü bir ihtimal olması da gelmiyor çok fazla bilemedim kısacası.
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
Merhaba. Laptop FreeDOS model. Windows aldım yükleyecektim ama BIOS'ta böyle görünce Windows yüklemeye başlamadım, haliyle GPU-Z'den kontrol edemiyorum. Her ihtimale karşı böyle bir şeyle karşılaşınca emin olmadan kurmak istemedim Windows'u. Öte yandan ASUS'un kendi resmi sitesinden aldım, aklıma kötü bir ihtimal olması da gelmiyor çok fazla bilemedim kısacası.
Seri yeni çıktı çoğu cihazda hotspot değerleri bile gözükmüyor. Super veya Ti kısaltmaları bazen BIOS üzerinden gözükmüyor olabilir dediğim gibi Windows'unuzu kurduktan sonra GPU-Z üzerinden kontrol edin bir problem olmaz resmi sitedeki 'GU605CR302 ' kod adı 5070 Ti donanımıyla beraber gözüküyor endişe etmenizi gerektirecek bir durum yok sisteminizi kurun eğer problem olursa tekrardan yazabilirsiniz veya doğrudan ASUS'a bildirirsiniz ama zannımca Ti kısaltmaları şimdilik BIOS ekranlarında gözükmüyor olabilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
vada
Uzman
Yanılmıyorsam 5bin serisinde hotspot sıcaklığı gösterme olayı kalktı.Konu sahibi de rahatta kalsın 5070li laptoplar henüz çıkmadı.Seri yeni çıktı çoğu cihazda hotspot değerleri bile gözükmüyor. Super veya Ti kısaltmaları bazen BIOS üzerinden gözükmüyor olabilir dediğim gibi Windows'unuzu kurduktan sonra GPU-Z üzerinden kontrol edin bir problem olmaz resmi sitedeki 'GU605CR302 ' kod adı 5070 Ti donanımıyla beraber gözüküyor endişe etmenizi gerektirecek bir durum yok sisteminizi kurun eğer problem olursa tekrardan yazabilirsiniz veya doğrudan ASUS'a bildirirsiniz ama zannımca Ti kısaltmaları şimdilik BIOS ekranlarında gözükmüyor olabilir.
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
Teknik hatadan dolayı gözükmüyor diye düşünmüştüm neden bunu yaptılar ki? Aslında çok önemli bir konu macunun pump-out yapmadığını bile burdan anlaşılıyordu. Kart genelde kapanıyorsa veya termal limit yiyorsa hotspot'dan dolayı bile yiyor. Hotspot göstermeyi kaldırmak çok saçma resmi bir bilgiyse...Yanılmıyorsam 5bin serisinde hotspot sıcaklığı gösterme olayı kalktı.Konu sahibi de rahatta kalsın 5070li laptoplar henüz çıkmadı.
Yeni konular
-
-
-
-
Alys Gold | R5 7500F & RX 9070 XT sistem özelleştirilip alınır mı?
- Niccolo Machiavelli
-
-
-
-
Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?
- Telefonunu Çıkra