ASUS ROG Gladius 3 AimPoint Wireless alınır mı?

nirvanakin

Uzman
Arkadaşlar öncelikle daha uyguna daha iyileri var evet fakat SteelSeries veya ASUS'un bu faresi içime çok sindi. SteelSeries'ten vazgeçme sebebim pili bitince kablo ile de devam etmek istiyorum ama SteelSeries'te böyle bir özellik görmedim, en azından bu fiyatlarda. Sormak istediğim şey aslında şu: ASUS ROG Gladius 3 AimPoint Wireless faresi duyduğuma göre kötü mousepadlerde sıkıntı yapıyormuş, düzgün çalışmıyormuş. Şimdi bunu aldıktan sonra ekstra 1.000 TL vermek istemiyorum. Kullanan arkadaşlardan vs. öneri istiyorum. Paraya kıyıp bu fareyi alırsam bir problem yaşar mıyım? Çünkü bu paralar bir fareye fazla benim için. Bilgisayarım da ASUS olduğu için güzel ikili olacağını düşünüyorum. Bu arada farklı marka model önerileriniz varsa lütfen beyaz olsun. Şimdiden teşekkürler.

Fiyatı ne kadar.

Ben bu bütçede şahsen scyrox V8 öneririm. Bütçeniz ve tutuş şekliniz nedir?

Özel ismini bilmiyorum ama parmağımın ucuyla değil direkt uzatarak basmayı seviyorum.

İşte fiyatı maximum 4 olmalı aslında 3 bile fazla ama zorlarım sanırım. Dediğiniz mouse de çok sade geldi görüntüsü bilemedim ama özellikleri güzel tabii.

ATK 9 neredeyse tüm tutuşlar için uygun zaten. Başka bir mouse önermem şahsen. Sorun yaşama olasılığın düşük kaliteli mouse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…