Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

berat_01

Başarılı
Arkadaşlar fareyi alalı 4 gün oldu fakat ara sıra takılmlar laglar oluyor ve çok can sıkıcı kabloluda çok görmedim fakat kablosuz kullanımda çok var. PC açılılışında fareyi kullanmayıp bir anda fareyi hareket ettince anlık takılmalar oluyor vs. ayrıca sağ klikten ses geliyor gıcırdama sesi swichten değil tıkladığımız yerden garantiye vermeli miyim ya da Gaming.Gen.TR ile görüşüp yenisini talep etmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba sayın Techolay yaşamış olduğum sorun için Gaming.Gen.TR'ye bildirmem üzerine yaklaşık 2 hafta sonra ürünümü yenisi ile değiştirilmiştir Gaming.Gen.TR ekibine çok teşekkür ederim.
Ürünün sorununu videoya çekip adamlara iletip iade oluştur. Şimdi o üründe sorun yaşadın. Bir antipati oluştu yenisi geldiğinde de başka tür bir sorun olunca daha da irite olursunuz. O gıcırdama, yay sesleri filan bende de var. Tasarımsal açıdan kötü yaptıkları için olsa gerek.

Ürünün sorununu videoya çekip adamlara iletip iade oluştur. Şimdi o üründe sorun yaşadın. Bir antipati oluştu yenisi geldiğinde de başka tür bir sorun olunca daha da irite olursunuz. O gıcırdama, yay sesleri filan bende de var. Tasarımsal açıdan kötü yaptıkları için olsa gerek.

ASUS yetkililrtinemi yoksa Gaming.Gen.TR yemi atayım.

Farenin bir anda durması vs. varsa lift off distance özelliğini high yapın Armoury Crate'ya da g-helper üzerinden. Hangisini kullanıyorsanız artık. Bu özellik sensörün biraz daha mesafesini arttırıyor anladığım kadarıyla. Ben de ilk aldığımda böyle olmuştu sorunu böyle çözdüm. Ayrıca her mouse Pad'le uyum sağlayamıyor bu cihaz. Mouse pad hafif nemli bile olsa düzgün çalışmıyor fare, o yüzden mouse Pad'i ıslak mendille falan silemiyorum hiç. Dediğim özelliği high yapın. Mouse Pad'in kuru olmasına özen gösterin. Hala olmazsa Armoury Crate üzerinden manuel calibration yapın bunların hiçbiri işe yaramazsa mouse pad değiştirin çözülür bence. Mouse da bir sorun yok böyle yapmışlar maalesef. Yay sesi benden de geliyor sağ Click'te. Sinir bozucu olsa da hep gelmiyor haftada 1-2 kez duyuyorum.

Yazılımını kurcalamışsanız eğer belli bir süreden sonra fare hareket etmezse uyku moduna geçiyor tasarruf için, o modu açmış olabilirsiniz eğer gecikme dediğiniz şey sürekli olmuyorsa.

Merhaba sayın Techolay yaşamış olduğum sorun için Gaming.Gen.TR'ye bildirmem üzerine yaklaşık 2 hafta sonra ürünümü yenisi ile değiştirilmiştir Gaming.Gen.TR ekibine çok teşekkür ederim.

Çözüm