Kişisel algılamayın ama Recep beyin düz kullanıcı gibi yapay zeka atadığını düşünmeye başladım. Sürekli şu alınır mı? Bu fiyatını hak eder mi? Gibi sorular soruyorsunuz. Ama hiç ürün aldığınızı gösterecek yeni konular görmedim. Atıyorum Asus laptop aldınız ve bunda yaşadığınız sorunlar gibi.

Benzer şeyi arada FPS düşmesi sorunu yaşıyorum ve Wolfteam oynarken sorun yaşıyorum yazan hesapda da düşünüyorum.

Kafa patlattım böyle bir şey yapmış olsa niye yapar diye, herhalde forumun aktifliğinin artması için olabilir. Forumda insanlara yardım edenler olsa da, sürekli değil aynı sosyal medya kullanır gibi arada 1-2 saat ayırıp yapıyorlar. Bu olmasın diye de açıkcası bot hesaplar veya kendi yan hesapları da olabilir kullanıyorlar gibi geliyor. Bir de SEO'ya katkısı olabilir bilemedim.

Açılan konular da nedense bu düşüncemi destekliyor gibi geldi bilemiyorum.

Kişisel algılamayın ama Recep beyin düz kullanıcı gibi yapay zeka atadığını düşünmeye başladım. Sürekli şu alınır mı? Bu fiyatını hak eder mi? Gibi sorular soruyorsunuz. Ama hiç ürün aldığınızı gösterecek yeni konular görmedim. Atıyorum Asus laptop aldınız ve bunda yaşadığınız sorunlar gibi.

Benzer şeyi arada FPS düşmesi sorunu yaşıyorum ve Wolfteam oynarken sorun yaşıyorum yazan hesapda da düşünüyorum.

Kafa patlattım böyle bir şey yapmış olsa niye yapar diye, herhalde forumun aktifliğinin artması için olabilir. Forumda insanlara yardım edenler olsa da, sürekli değil aynı sosyal medya kullanır gibi arada 1-2 saat ayırıp yapıyorlar. Bu olmasın diye de açıkcası bot hesaplar veya kendi yan hesapları da olabilir kullanıyorlar gibi geliyor. Bir de SEO'ya katkısı olabilir bilemedim.

Açılan konular da neden bu düşüncemi destekliyor gibi geldi bilemiyorum.
Evet bunu yapan birkaç kullanıcı daha fark etmiştim. "Alınır mı?, Nasıldır?" gibi konular açıp duruyorlar. Ama çoğu birbirinden başka yönde. Dün birini troll diye raporladım ama bir şey yapmadılar sanırım. Ama o gerçekten trolldü, konuya yazanlara "konuyu mahvediyorsunuz" falan diyordu. Onun dışındakiler biraz dediğiniz gibi takılıyor.

Prime-TUF-ROG sıralama böyle diye biliyorum ben. TUF orta, ROG üst seviye Prime modeli giriş seviye diye. Kağıt üzerinde böyle sanıyorum. Mesala TUF Anakart kullanıyorum çok memnun kaldım. Armoury Crate uygulaması da güzel.

Açılan konular da nedense bu düşüncemi destekliyor gibi geldi bilemiyorum.
Konu sahibi sadece mesajı beğenmiş cevap yok, gerçekten öyle mi acaba? :rofl: