Stormweaver
Uzman
Steel series nova 1x kullanıyorum geçmeye değer mi?
Evet aynen öyle. Bunu alıp aldığınıza dair görselleri ASUS'un sitesinde girip yükleyeceksiniz. Para geri gelecek.Önce satın alıyoruz sonra faturayı siteye yüklüyoruz iadeyi alıyoruz doğru dimi üstatlar?
Bence bütçe varsa C3S alın ama eğer bütçe yoksa tercih edilebilir.Hyperx Cloud 3 kablolu modelinden geçiş yapılır mı? Oyunlarda performansı nasıldır? Almayı düşünüyorum da hazır indirim varken.
Ben de de aynı model var ve uzun kullanımda kulak ağrıtıyor gamepad bekliyordum ama bu fırsatı görünce gamepad rafa kalkacak gibi duruyor alabilirsek.Hyperx Cloud 3 kablolu modelinden geçiş yapılır mı? Oyunlarda performansı nasıldır? Almayı düşünüyorum da hazır indirim varken.
Geçilir, oyun performansı oldukça tatmin edici.Hyperx Cloud 3 kablolu modelinden geçiş yapılır mı? Oyunlarda performansı nasıldır? Almayı düşünüyorum da hazır indirim varken.
Mikrofon konusunda 20 kat daha iyi zaten.Hyperx Cloud 3 kablolu modelinden geçiş yapılır mı? Oyunlarda performansı nasıldır? Almayı düşünüyorum da hazır indirim varken.
@Ethem Efe üstad pelta daha iyi diyor. Sende CSS kullanıyorsun iyi diyorsun arada kaldım fırsat bitmez umarım ben karar verene kadar. Ben video çekimleri yapacağım için mikrofon da önemli oyun performansı da önemli konfor da önemli 2’si arasında hangisini tercih etmeli?Evet aynen öyle. Bunu alıp aldığınıza dair görselleri ASUS'un sitesinde girip yükleyeceksiniz. Para geri gelecek.
Bence bütçe varsa C3S alın ama eğer bütçe yoksa tercih edilebilir.
@Ethem Efe üstat pelta daha iyi diyor. Sende CSS kullanıyorsun iyi diyorsun arada kaldım fırsat bitmez umarım ben karar verene kadar. Ben video çekimleri yapacağım için mikrofon da önemli oyun performansı da önemli konfor da önemli 2'si arasında hangisini tercih etmeli?
Oyun performansı olarak C3S önde. Pelta'nın milrofonunu pek bilmiyorum ama ben indirim kovalayıp C3S alırdım. Geçenlerde 5100'e kadar düştü.@Ethem Efe üstad pelta daha iyi diyor. Sende CSS kullanıyorsun iyi diyorsun arada kaldım fırsat bitmez umarım ben karar verene kadar. Ben video çekimleri yapacağım için mikrofon da önemli oyun performansı da önemli konfor da önemli 2’si arasında hangisini tercih etmeli?
Oyun performansı olarak C3s önde. Pelta'nın milrofonunu pek bilmiyorum ama ben indirim kovalayıp C3s alırdım. Geçenlerde 5100'e kadar düştü.
Baya oldu çıkalı. Uzun zamandır C3S öneriliyor zaten.C3s yeni mi çıktı? Eskiden önermiyorlardı genelde hep pelta deniyordu.
Bayağı oldu çıkalı. Uzun zamandır C3s öneriliyor zaten.