Önce satın alıyoruz sonra faturayı siteye yüklüyoruz iadeyi alıyoruz doğru dimi üstatlar?
Evet aynen öyle. Bunu alıp aldığınıza dair görselleri ASUS'un sitesinde girip yükleyeceksiniz. Para geri gelecek.

Hyperx Cloud 3 kablolu modelinden geçiş yapılır mı? Oyunlarda performansı nasıldır? Almayı düşünüyorum da hazır indirim varken.
Bence bütçe varsa C3S alın ama eğer bütçe yoksa tercih edilebilir.

Hyperx Cloud 3 kablolu modelinden geçiş yapılır mı? Oyunlarda performansı nasıldır? Almayı düşünüyorum da hazır indirim varken.
Geçilir, oyun performansı oldukça tatmin edici.

Mikrofon konusunda 20 kat daha iyi zaten.

Evet aynen öyle. Bunu alıp aldığınıza dair görselleri ASUS'un sitesinde girip yükleyeceksiniz. Para geri gelecek.

Bence bütçe varsa C3S alın ama eğer bütçe yoksa tercih edilebilir.
@Ethem Efe üstad pelta daha iyi diyor. Sende CSS kullanıyorsun iyi diyorsun arada kaldım fırsat bitmez umarım ben karar verene kadar. Ben video çekimleri yapacağım için mikrofon da önemli oyun performansı da önemli konfor da önemli 2’si arasında hangisini tercih etmeli?

@Ethem Efe üstat pelta daha iyi diyor. Sende CSS kullanıyorsun iyi diyorsun arada kaldım fırsat bitmez umarım ben karar verene kadar. Ben video çekimleri yapacağım için mikrofon da önemli oyun performansı da önemli konfor da önemli 2'si arasında hangisini tercih etmeli?

Konfor olarak pelta çok iyi, çok uzun seanslar da bile problem yaratmıyor. CSS hakkında bir şey diyemeyeceğim. Mikrofon olarak sanırım bu bütçede alınacak en iyi mikrofon.

@Ethem Efe üstad pelta daha iyi diyor. Sende CSS kullanıyorsun iyi diyorsun arada kaldım fırsat bitmez umarım ben karar verene kadar. Ben video çekimleri yapacağım için mikrofon da önemli oyun performansı da önemli konfor da önemli 2’si arasında hangisini tercih etmeli?
Oyun performansı olarak C3S önde. Pelta'nın milrofonunu pek bilmiyorum ama ben indirim kovalayıp C3S alırdım. Geçenlerde 5100'e kadar düştü.