ASUS ROG Pelta beyaz olan versiyonu sadece 6.600 lira şu anda İncehesap'ta. ASUS'un cashback kampanyasıyla 2.000 TL geri ödeme kampanyasıyla 4.600 gibi bir fiyata düşmekte.
Ayrıyeten 1.000 TL veya 30 euro değerinde Gamesplanet kodu kampanyası da mevcut. Bence fiyat bu haldeyken alınabilir bir kulaklık.

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS ROG Pelta beyaz olan versiyonu sadece 6.600 lira şu anda İncehesap'ta. ASUS'un cashback kampanyasıyla 2.000 TL geri ödeme kampanyasıyla 4.600 gibi bir fiyata düşmekte.
Ayrıyeten 1.000 TL veya 30 euro değerinde gamesplanet kodu kampanyası da mevcut. Bence fiyat bu haldeyken alınabilir bir kulaklık.

Çok istiyorum çok.

Bence de bu fiyata başka ne gelebilir ki?

Kullanirken garipsediğim tek yanı dongle'a hafif parmagimla vurunca zıp zıp ses geliyor. Onun dısında gerek konfor gerek müzik gerek oyun performansi beni tatmin etti. Tabii eksi yanları da var, yakin zamanda kullandığım tüm ekipmanlari inceleme yapmayı düsünüyorum ASUS ROG Pelta'yla beraber ama sorusu olan varsa şu an bana sorabilir.

Bu arada moderatörümüze teşekkür ederim, Technopat'ta olsaydi şu anda bazı eksiklikler dolayısıyla ban yerdim, bayağı yeniyim bu forum için.

Bir yandan şunusa eklemek istiyorum siyah olan versiyonunu istiyorsaniz İtopya'da ise şu anda 6499 fiyatında satılıyor orada da bu kampanayalar geçerlidir siyah isteyenler bunu kaçırmasın.

Son düzenleme:
Gelmiyor hocam, yazılım güncellemesi vs. varsa kontrol edin belki sorun çözülür.

@mertwashere, hocam yazilimla ilgisi yokta boyle bir şeye takmadigimda veya dönüstürücüye takmadan saf halinde parmagimla hafif sürtünce veya parmagimla hafif vurunca degisik yay gibi bir ses geliyor benimkinde onun dısında bir sıkıntım yok mennunum.

Ayrıyeten 1.000 TL veya 30 euro değerinde Gamesplanet kodu kampanyası da mevcut. Bence fiyat bu haldeyken alınabilir bir kulaklık.

İki kampanya birleşmiyor, sadece birinden faydalanabilirsiniz. Alacaklara duyurulur.