Bunu kendileri mi dedi acaba?İki kampanya birleşmiyor, sadece birinden faydalanabilirsiniz. Alacaklara duyurulur.
@wisaoi,
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu kendileri mi dedi acaba?İki kampanya birleşmiyor, sadece birinden faydalanabilirsiniz. Alacaklara duyurulur.
Evet, ayrıca kampanya koşullarında başka kampanyalar ile birleştirilemez (arkadaş referans programı hariç) yazıyor. Kendim aldım ürünü bu yüzden biliyorum.
Birbirinin üstüne eklenmez yazıyor ama farklı zamanlarda ödeme yapılamaz mı? Kafam karıştı biraz. Birine girersen diğerine giremiyorsak saçma olmuş açıkçası. Telefonla arayıp sorduysanız yanlış olma ihtimali de yoktur muhtemelen. @wisaoiEvet, ayrıca kampanya koşullarında başka kampanyalar ile birleştirilemez (arkadaş referans programı hariç) yazıyor. Kendim aldım ürünü bu yüzden biliyorum.
Aradım sordum, arkadaşa da arattım hatta 2026 cashback kampanyasında ki koşullarda şu yazmakta: "Bu kampanya, ‘ROG Referans Programı’ hariç farklı bir ASUS kampanyası ile birleştirilemez.” açıkca yazılmış zaten ancak ben cuma gecesi indiriminden 5900'e aldım 1500 iade olacak bu fiyata çok iyi ürün.Peki hocam, madem öyle.
Birbirinin üstüne eklenmez yazıyor ama farklı zamanlarda ödeme yapılamaz mı? Kafam karıştı biraz. Birine girersen diğerine giremiyorsak saçma olmuş açıkçası. Telefonla arayıp sorduysanız yanlış olma ihtimali de yoktur muhtemelen. @wisaoi
Çoğunlukla da iadeyi geciktiriyorlar zaten çoğunun 90 günü aşmış, hâlâ gönderilmemişBen bu Asus geri ödeme kampanyasını anlam veremiyorum. Asus neden bize IBAN'dan para atıyor? Çok saçma. Direkt firmalarla aranda çöz durumu ki öyle alsın kullanıcılar. İlla müşteriyi uğraştıracak ve o kişisel bilgilerinizi depolayacak.