Hocam Blackshark V3, Nova 5 ve Cloud 3S arasında kaldım. Bu kulaklıkları deneyimleme şansınız oldu mu?
Detaylar
Kim cevapladı?Nova 5'i sadece mağazada denedim, hoşuma gitmedi. Ki güncel fiyatını hak etmiyor.Hocam Blackshark V3, Nova 5 ve Cloud 3S arasında kaldım. Bu kulaklıkları deneyimleme şansınız oldu mu?
Blackshark V3 arkadaşımda var, bass ağırlıklı geldi bana. Ses profili hoşuma gitmedi gibi. Ses kasma konusunda C3S daha iyi.
Ben sadece CS2 için alacağım. V3 ile Cloud 3S'i CS de deneyimlediniz mi hocam?Nova 5'i sadece mağazada denedim, hoşuma gitmedi. Ki güncel fiyatını hak etmiyor.
Blackshark V3 arkadaşımda var, bass ağırlıklı geldi bana. Ses profili hoşuma gitmedi gibi. Ses kasma konusunda C3S daha iyi.
Denedim. C3S 3 gömlek üstün. Headset olarak fiyatında rakipsiz zaten C3S.Ben sadece CS2 için alacağım. V3 ile Cloud 3S'i CS de deneyimlediniz mi hocam?
Teşekkürler hocam alıyorum.Denedim. C3S 3 gömlek üstün. Headset olarak fiyatında rakipsiz zaten C3S.
Alırım bi hayırlı olsun
Dosya Ekleri
Denedim. C3s 3 gömlek üstün. Headset olarak fiyatında rakipsiz zaten C3s.
Teşekkürler hocam
Eki Görüntüle 235486
Hayırlı olsun hocam.
Sizede hayırlı olsun hocam. CS2 de Blackshark v2 pro ile arasındaki farkı bugün deneyimleyeceğim inşallah.