Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Evet son bir kez soracağım bu soruyu, birkaç ay önce bunu almaya karar kıldım ancak bir türlü alamadım para sıkıntısı yüzünden. Şimdi 3 şubatta alacağım ancak daha iyi bir kulaklık geldi mi bilmek isterim.

Müzik ve casual oyun için kullanacağım. Ses kasma gibi bir amacım yok, bassları hafif iletse yeterli benim için. Mikrofon çok önemli benim için ve en iyisi hala pelta sanırsam testlere baktığımda.

Yıllardır hands Free modu yüzünden mikrofon kullanamıyorum doğru düzgün. Dongle hayat kurtarıcı olacak.

@23783.

Kafaniz buyuk degilse mikrofon kalitesi olarak HS80 Max daha iyi, ROG pelta da alinir.

Pelta oldukça yeterli duruyor ya, çoğu mikrofon testine baktım. Cızırtı yok ve temiz bir ses veriyor. Dediğiniz model mikrofon değil de diğer şeyler açısından nasıldır? Malzeme ve ses kalitesi vs.

Pelta oldukça yeterli duruyor ya, çoğu mikrofon testine baktım. Cızırtı yok ve temiz bir ses veriyor. Dediğiniz model mikrofon değil de diğer şeyler açısından nasıldır? Malzeme ve ses kalitesi vs.
HS80 Max piyasadaki belki de en iyi mikrofona sahip kulaklık. Resmen masa mikrofonu gibi. Diğer konularda ROG Pelta daha üstün.