Mikrofon olarak HS80 Max, ses kalitesi olarak ROG pelta derim.

@Ethem Efe, yayın falan yapıyorsanız ve mikrofon aşırı önemliyse anca o zaman alınır HS80 Max. Ki yayın yapan birisi bence kulaklık mikrofonu kullanmaz. ROG pelta tercih edin. Mikrofonu fazla fazla tatmin eder.

Şimdi tekrar ikisine baktım. Açıkçası neredeyse aynılar mikrofon konusunda, belki bana öyle gelmiştir bilmiyorum. Ben peltayı alayım ayın 3'ünde. Herkese teşekkür ederim.

Şimdi tekrar ikisine baktım. Açıkçası neredeyse aynılar mikrofon konusunda, belki bana öyle gelmiştir bilmiyorum. Ben peltayı alayım ayın 3'ünde. Herkese teşekkür ederim.
HS80 Max daha iyi mikrofon konusunda, ses kalitesi gibi konularda 7000-8000 bandina kadar ROG Pelta en iyi secenek.

Ben aldım, memnunum. Bundan önce daha pahalıya 2 tane Steelseries kulaklık alıp iade etmiştim kafama uymadıkları için. Pelta hem uyuyor, hem de kalitesinden memnunum. Ekstra olarak yazılımı da mevcut fakat hiç kullanmadım FxSound kullandığım için.

Ben aldım, memnunum. Bundan önce daha pahalıya 2 tane Steelseries kulaklık alıp iade etmiştim kafama uymadıkları için. Pelta hem uyuyor, hem de kalitesinden memnunum. Ekstra olarak yazılımı da mevcut fakat hiç kullanmadım FxSound kullandığım için.
G733 ve Nova 5 ile arasında kaldım Pelta'nın. Sizce hangisi daha mantıklı?

Ben de Pelta aldım. Açıkçası inanılmaz memnunum; mikrofon kalitesi gerçekten çok çok iyi. Ses kalitesi açısından da mükemmel, herhangi bir sorun göremedim.

Ben de almayı düşünüyorum sırf rahatlığı için ama kafam büyük daha önce hyperx cloud 3s alıp en uzun ayarda tepe kısmı rahatsız ettiği için iade ettim. Yani koca kafalılar için de uygun mu ?

Ben de almayı düşünüyorum sırf rahatlığı için ama kafam büyük daha önce HyperX Cloud 3S alıp en uzun ayarda tepe kısmı rahatsız ettiği için iade ettim. Yani koca kafalılar için de uygun mu?

Koca kafalılar için kesinlike uygun diye düşünüyorum. Kulaklık zaten oldukça büyük.