Şu anda ASUS ROG Pelta 6.500 TL ve acaba bu bütçe veya altına (daha yükselemem) daha iyi bir kulaklık olabilir mi diye düşünüyorum. Baştan söyleyeyim, Cloud 3S istemiyorum, deri ped olduğu için lütfen önermeyin. Tavsiyeleriniz ve fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 6.500 TL
fortunee 94
Üstün
Cloud 3S için HyperX kumaş ped gönderiyordu diye biliyorum.
Göndermiyor.
XXXTentacion 16
Becerikli
- Makaleler
- 1
Alınabilir gayet iyi bir kulaklık.Şu anda ASUS ROG Pelta 6.500 TL ve acaba bu bütçe veya altına (daha yükselemem) daha iyi bir kulaklık olabilir mi diye düşünüyorum. Baştan söyleyeyim, Cloud 3S istemiyorum, deri ped olduğu için lütfen önermeyin. Tavsiyeleriniz ve fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.
Yanlış bilgi veriyorsun, o kumaş değil kadife ped.Cloud 3S için HyperX kumaş ped gönderiyordu diye biliyorum.
C3S daha iyi bir kulaklık. Ayrıca dümdüz deri değil padi. Yine de siz bilirsiniz, Pelta da alınabilir.
Captain Skriniar 94
Üstün
Cloud 3S için HyperX kumaş ped gönderiyordu diye biliyorum.
Çıkmıyor gibi sanki.
İnanmazsan diye link:
Cloud III S - Wireless Gaming Headset
The HyperX Cloud III S Wireless Gaming Headset features excellent battery life, memory foam, and 53mm angled drivers for superior sound quality. Learn more now!
row.hyperx.com
Eki Görüntüle 276659
Çıkmıyor gibi sanki.
İnanmazsan diye link:
![]()
Cloud III S - Wireless Gaming Headset
The HyperX Cloud III S Wireless Gaming Headset features excellent battery life, memory foam, and 53mm angled drivers for superior sound quality. Learn more now!row.hyperx.com
Kutu içeriğinden çıkıyor mu, yazıyor mesajımda?
C3s daha iyi bir kulaklık. Ayrıca dümdüz deri değil padi. Yine de siz bilirsiniz, pelta da alınabilir.
Hocam, sana yollamadı mı HyperX kumaş ped?
Yollamıyor. İncelememde belirttim. https://techolay.net/sosyal/konu/hyperx-cloud-3s-wireless.181953/
Yeni konular
-
-
-
MSI MAG 244F vs Gigabyte GS25F2A vs ASUS TUF VG249QM5A
- Nelson Van Alden
-
-
-
-