Captain Skriniar 94
Üstün
'Gönderiyor' diyorsun. Kulaklığın içine bu pedi sokamayacağına göre kutunun içinde gelir. 'takılı geliyor' veya 'pedi kumaş' dememişsin.
Tartışmadan dolayı istediğiniz cevabı alamamış olabilirsiniz. Kısacası alınabilecek bir kulaklık. Genel olarak ROG aksesuarları gayet iyidir zaten.Şu anda ASUS ROG Pelta 6.500 TL ve acaba bu bütçe veya altına (daha yükselemem) daha iyi bir kulaklık olabilir mi diye düşünüyorum. Baştan söyleyeyim, Cloud 3S istemiyorum, deri ped olduğu için lütfen önermeyin. Tavsiyeleriniz ve fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.
Cloud 3S tercih edebilirsin. Amazon'da kumaş ped satılıyor, C3S için uyumlu mu bilmiyorum fakat C3 için uyumlu olduğuna göre olur diye düşünüyorum bir araştır almadan önce. Kumaş PedŞu anda ASUS ROG Pelta 6.500 TL ve acaba bu bütçe veya altına (daha yükselemem) daha iyi bir kulaklık olabilir mi diye düşünüyorum. Baştan söyleyeyim, Cloud 3S istemiyorum, deri ped olduğu için lütfen önermeyin. Tavsiyeleriniz ve fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.
@SimonŞu anda ASUS ROG Pelta 6.500 TL ve acaba bu bütçe veya altına (daha yükselemem) daha iyi bir kulaklık olabilir mi diye düşünüyorum. Baştan söyleyeyim, Cloud 3S istemiyorum, deri ped olduğu için lütfen önermeyin. Tavsiyeleriniz ve fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.
Gaming kulakliklara ilgim olmadigindan oneri yapamiyorum. IEM veya studyo kulakligi ihtiyaci olursa o zaman tekrar etiketleyebilirsin.
Mouseları çok iyi değil ya, mouse dışında çok sağlam ekipmanları.Tartışmadan dolayı istediğiniz cevabı alamamış olabilirsiniz. Kısacası alınabilecek bir kulaklık. Genel olarak ROG aksesuarları gayet iyidir zaten.
Cloud 3S tercih edebilirsin. Amazon'da kumaş ped satılıyor, C3s için uyumlu mu bilmiyorum fakat C3 için uyumlu olduğuna göre olur diye düşünüyorum bir araştır almadan önce. Kumaş Ped
Eğer bütçen yüksekse Wraith'te de uyumlu ped satılıyor. Wicked Cushions FreeZe V2 Soğutma Jelli Kulaklık Pedleri - HyperX Cloud Serisi