Peter

Deneyimli
Makaleler
1
Yer
Queens
Son düzenleyen: Moderatör:
Cashback satın alınan fiyata göre mi ödeme yapıyor yoksa her ürün için sabit bir fiyat mı var ?
Siyah olanını epeydir istiyordum ama fiyatları biraz daha yüksek, ona göre mi cashback yapılacak?
Bir de son kampanyanın geçerli olması için belirli mağazalardan mı alınması lazım yoksa her fatura kabul ediliyor mu ?

Cashback satın alınan fiyata göre mi ödeme yapıyor yoksa her ürün için sabit bir fiyat mı var?
Siyah olanını epeydir istiyordum ama fiyatları biraz daha yüksek, ona göre mi cashback yapılacak?
Bir de son kampanyanın geçerli olması için belirli mağazalardan mı alınması lazım yoksa her fatura kabul ediliyor mu?

Bazi sitelerden almaniz gerekli ilk başta ve faturada önemlidir, ürün ,aldıktan sonra gelen bilgileri. Kesinlikle silmeyin. bir de ASUS ROG Pelta'nin kendi kutusunuda cöpe atmayin bazi bilgilerde orada yer almaktadır ben 2000 liralik kampanyayi yapmiş bulunmaktayim para iadesi olayi ise bayağı sonra gercekleşen bir olay diger 1.000 TL veya 30 euroluk kampanya bunun üzerine oluyor mu bilmiyorum yapmadim ama zamanim olursa soracagim yetkililerine.

Şu anki İncehesap'ta bu sitelerden birisidir.

Son düzenleme:
Bazi sitelerden almaniz gerekli faturadir ürün alirkenki bilgilerdir onlar önemli bir de ASUS ROG Pelta'nin kendi kutusunuda cöpe atmayin bazi bilgilerde orada yer almaktadır ben 2000 liralik kampanyayi yapmiş bulunmaktayim para iadesi olayi ise bayağı sonra gercekleşen bir olay diger 1.000 TL veya 30 euroluk kampanya bunun üzerine oluyor mu bilmiyorum yapmadim ama zamanim olursa soracagim yetkililerine.

Şu anki İncehesap'ta bu sitelerden birisi
Çok zamandır gözüm siyah rengindeydi o yüzden beyaz olanı almaya gitmedi elim. Siyahın tekrar stoklara girmesini bekleyeceğim kampanyanın daha süresi varmış sanırım. Yanıtınız için teşekkürler.

260-270 gram falan olsa alırdım. 300 gram üstü kulaklıklarda rahat edemiyorum. 1000 liraya satsalar bile almam.

Kendim kullanıyorum kulağın kendi kulaklık bandiyla beraber çok konforlu ağırlıkta yapmiyor kulaklık pedleride gayet konforlu hissedeceğinizi zannetmiyorum şahsen tabii şu an fiyati iyi değil alacaksaniz kampanyalara dahil olan sitelerde fiyatinin düsmesini bekleyin veya Cloud 3S alin onun agırlığı iyiyse.